https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Creek Evolution 50CD стана „Избор на редактора“ в юнския брой на сп. Hi-Fi Choice

Новият цифров CD плеър/предусилвател на Creek - Evolution 50CD е бил тестван от журналиста Дейвид Прайс, чиято статия, ще се публикува в юнския брой на престижното британско списание за аудиофили „Hi-Fi Choice“.
Evolution 50CD получава престижната награда "Избор на редактора“ и по максималните 5 звезди във всяка от тестовите категории - факт, който със сигурност ще помогне за увеличаване на продажбите на EVO 50CD. В прикрепения файл е PDF-копие на статията, която ще бъде публикувана в предстоящия брой на популярното списание.
Creek Evolution 50CD визуално много прилича на интегрираният усилвател Evolution 50A. Има тънък корпус, луксозен преден панел от черен или сребърен алуминий и гравирани надписи. Бутоните му са малки и меки на допир, като всеки от тях с LED подсветка, за да се виждат ясно и да са лесни за употреба.

Повече за Evolution 50CD може да видите тук и тук.

В ревюто Дейвид Прайс изразява своето положително мнение за това, че цифровата функция за контрола на звука и изведена на предния панел. Повечето бройки от първата партида на EVO 50CDs са със софтуерна ревизия v0.97 и Servo ревизия 0.12. Това може да се провери чрез натискане и задържане на бутона INFO по време на включването на устройството. Производителят уточнява, че в момента се усъвършенстват допълнителни функции на софтуера и съвсем скоро потребителите ще могат да си актуализация към новата Версия 1.1 чрез интернет страницата на Creek или да я получат по електронна поща.
Дейвид Прайс споменава и за възможност за добавяне на Bluetooth модул. От Creek Audio уточняват, че такава възможност е планирана за производство по-късно през тази година. Всички бройки на EVO 50CD ще могат да приемат този модул, тъй като имат предвидено място за него – отворът е покрит с малък пластмасов капак над антената на задния панел. Когато се инсталира Bluetooth модула, софтуерът на устройството се автоматично ще се актуализира, за да се покаже новата опция.
Creek Evolution 50CD е наличен и може да се поръча от Аудио Арте.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Creek Evolution 50CD стана „Избор на редактора“ в юнския брой на сп. Hi-Fi Choice