https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Култови слушалки Klipsch

Аудио Арте Ви представя два от последните модели слушалки на култовата марка Klipsch – това са STATUS и X4i. Слушалките имат изключителни звукови качества и изискан оригинален дизайн. И двата модела са налични и могат да се видят и закупят от салона на Аудио Арте.

Klipsch STATUS Over-Ear Headphones

Създадени от почти неразрушими материали, със съвършен дизайн и фини кожени дeтайли, слушалките Klipsch STATUS осигуряват истински комфорт, стил и изисканост, каквито заслужавате. Направени са от изключително издръжлив материал - Grilamid TR, от който се правят луксозни стоки от най-висок клас.

Повече за слушалките може да видите тук.

Klipsch X4i In-Ear Headphones

Всеки може да използва слушалките, които получава с новия телефон. Нещо като подарък, но не точно. Вие сте платили за тях, макар и без да са Ви питали дали ги искате. Те са просто играчка, може спокойно да ги изхвърлите. Време е да чуете истинския звук на телефона Ви. Време е за слушалките Klipsch X4i. Направени с най-добрите материали, проектирани за чист, истински звук, с дизайн за перфектна визия, това са най-добре звучащите слушалки на Земята.

Повече за слушалките може да видите тук.

Към продукти от сходни категории