https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Продуктовите опаковки на Inakustik получиха Red Dot награда за дизайн

Компанията Inakustik получава наградата Red Dot в категорията „Communication Design 2014“ за изключителния дизайн на новите си продуктови опаковки. Международното жури е предпочело дизайна на производителя на Hi-Fi аудио и видео кабели и аксесоари, измежду над 7000 претендента. При разработването на новите опаковки от Inakustik са търсили оптимален начин да представят основното предимство на своите продукти - тяхното високо качество и hi-fi насоченост. 
Новите опаковки впечатлява с изключителен външен вид. Благодарение на изчистени цветове и подходящо изработени графики, клиентите могат бързо и лесно да се ориентират в разнообразната продуктова гама Inakustik. Освен това е избегнато използването на пластмаси, които са вредни за околната среда.

Наградата Red Dot Design
Наградата Red Dot Design е една от най-престижните за дизайн в световен мащаб. Red Dot се е превърнала в международно призната мярка за качество в дисциплините продуктов дизайн, концептуален дизайн и комуникационен дизайн. Победителите в отделните категории ще бъдат официално обявени на 24 октомври 2014 г. в Берлин. Вижте още на www.red-dot.org

Петте основни елемента на концепция за новите продуктови опаковки на Inakustik:
1. Изчистен дизайн.
2. Гъвкавост.
3. Тематична класификация на продуктите.
4. Ефикасност и ясна структура.
5. Екологичност.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Продуктовите опаковки на Inakustik получиха Red Dot награда за дизайн