https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Дизайнерска аудио и видео инсталация на месеца от Artcoustic

Датският производител на интериорни аудио решения Artcoustic показа поредната „Инсталация на месеца“, която е реализирана с нейни тонколони. Озвучителните тела Artcoustic 75-55 SL 8-4 са инсталирани от двете страни на телевизора, осигурявайки превъзходен стерео звук, който същевременно има привлекателен и атрактивен интериорен дизайн.
За да изпитате истински емоции от звука и картината, освен телевизор на стената, инсталацията включва "падащ" от тавана екран, който осигурява удобство при гледането на филми, концерти или интересни спортни събития.
Системата е проектирана в шоурума на Artcoustic UK. В нея се съчетават едновременно високо качество и гъвкав дизайн, което гарантира максимална удовлетвореност на потребителя.
Самите високоговорители са цветово съобразени с цвета на стените на помещението като тази услуга вече се предлага от Artcoustic.
Всяко едно интериорно аудио решение може да съответства на интериора на дома. Ако желаете вашите високоговорители да бъдат в любимия ви цвят и съобразени с вашия интериор, екипът на Аудио Арте, в партньорстово с Artcoustic,  може да осъществи това ваше желание.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Дизайнерска аудио и видео инсталация на месеца от Artcoustic