https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Klipsh представи новите безжични колони!

Klipsch обяви своите Referece Premiere HD безжични високоговорители. Тези всепризнати високоговорители разполагат с една и съща Reference Premiere акустична платформата, с която  Klipsch е известен.

Чрез използването на WiSA технологията, нито един детайл не се губи по пътя от източника към говорителя. С безплатните ъпгрейди колоните имат способността да се разширяват от 2.0 до 7.2 канала, като по този начин безжичните HD колони на Klipsch Reference Premiere ви осигуряват пълноценно прекарано време с HD качество на звука.

Серията Reference Premiere HD Wireless Speaker се състои от подови колони RP-440W, букшелф колони RP-140WM и централна колона RP-440WC.

"Мозъкът" на безжичната система Klipsch е HD Center Control смарт хъб разпределението, което дава възможност за просто свързване на до четири HDMI® оборудвани устройства: цифрова, оптична, аналогова и Bluetooth® wireless технология. Той обработва многоканалните входове и ги разпространява безжично с предаване на до 24-битa / 96 kHz.

Всеки Klipsch Reference Premiere HD Wireless Speaker се захранва индивидуално и има свой собствен усилвател, който контролира пътя на сигнала по целия път: от източника до високоговорителя, което представлява най-ефективният начин за извличане на всяка унция на изпълнение от всеки високоговорител.

В съответствие с линията Reference Premiere, тези говорители се отличават с патентованата 90°х90° Hybrid технология Tractrix® Horn съчетано с Linear Travel Suspension (LTS) титанови  пищялки, с цел да произвежда най-ефективното отделяне на звукови вълни, за чисти, естествени звуци. Пищялките LTS са били отличителен белег при предишното  поколение на  Reference, за да се гарантира минимална възможност за изкривяване. Reference Premiere speakers напълно олицетворяват идеалите на Klipsch-философията за дизайн: ниско изкривяване, висока ефективност, широк динамичен обхват и контролирана насоченост.

Към продукти от сходни категории