https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Zappiti 4K player получи няколко награди от престижни AV медии

От самата си поява до сега, Zappiti Player 4K получи множество софтуерни актуализации, което позволява днес Zappiti Player да е с повече функции и да е по-лесен за употреба. Това е и причината да получи множество награди от Hi-End пресата: 2016 Elite Product от T3 Magazine, Recommanded Product от Diapason и must AVCeaser.

Списанието Т3
Най-високите технологии на селекцията. Истинска бойна машина, способна на почти всичко, което можете да си представите. Идеалното решение за любителите на домашно кино.

AVCesar
Сега Zappiti Player изглежда надежден и лесен за използване, съвместим с най-новите кодеци. Предлагaйки невероятно качество на изображението е достоен за най-добрите актуални Blu-Ray плейъри.

Diapason Magazine
Новият Zappiti Player пристига в семейството на Zappiti с много и нови функции. Най-важната спецификация е способността му да съхранява данни до 16TB. Това е медиен плейър с добри Av възможности и чудесен Zappiti onscreen user интерфейс.

AVHD
Контролирано от Zappiti, Realtek RTD1195 SoC предлага красив декодов капацитет. Основният интерес на продукта е неговият Zappiti потребителски интерфейс, който остава един от най-успешните в своята категория.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Zappiti 4K player получи няколко награди от престижни AV медии