https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

PSB Imagine XA: най-новите модулни колони с Dolby Atmos

Тонколоните на PSB са всеизвестни с постиженията си в дизайна на тонколоните и достъпните си цени. PSB представя своите първи Dolby Atmos активни модулни говорители, а именно PSB Lauches Imagine XA. Тези тонколони са специално проектирани да се монтират върху подовите  и букшелф тонколони PSB Imagine X, по този начин Imagine XA може да създаде вариация на Dolby Atmos конфигурацията от 5.1.2 до 7.1.4, като може да се прибави към настоящата ви система за домашно кино чрез добавяне на нови въздушни аудио измерения на звуковия процес. Imagine XA се предлага в комплект със стойка за стенен монтаж и противоплъзгащи ленти.

Тези колони са специално проектирани, за да могат да се прибавят към всяка подостояща или букшелф тонколона, за да пресъздаде истинска звукова атмосфера. Dolby Atmos надстройката разпръсква звука навсякъде в помещението, включително и над вас, като по този начин потапя слушателя в една реалистична звукова нирвана.

Пищялките са направени от титаниев купол, феротечност за охлаждане и неудимов магнит. Буферите са керамично подсилени, полипропиленово шприцовани конуси.

Основни характеристика на PSB Imagine XA:

  • Колоните са избрани за демонстрация в щанда на Dolby Atmos на ISE
  • Отговаря или надвишава строгите Dolby Atmos спецификации
  • Може да преобразува сегашната ви система за домашно кино в система с Dolby Atmos конфигурация
  • Могат да бъдат поставени върху всяка една тонколона
  • Проектиран за звукова интеграция с други Imagine колони
  • Специално конфигурирани драйвери, използвайки технологията на водещите модели на PSB

Към продукти от сходни категории

Меню