https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Инсталация на месец Януари от Artcoustic

Artcoustic представя в „Инсталация на месеца“ някои от най-добрите инсталации на музикални и кино системи от цял свят в продължение на много години.
Показаните инсталации подчертават невероятното качество на работа, извършена от квалифицираните монтажници на Artcoustic. В много от случаите инсталациите печелят ключови индустриални награди.

Инсталация на месец Януари от Artcoustic

През 2016г. Artcoustic ни представя невероятен проект от Niche AV във Великобритания. Екипът на Artcoustic прави пълно изграждане на интелигентен дом в луксозен имот в Cheshire, включително и високо качество на звука в повечето от ключовите стаи.

 

Разбира се, помещението за домашно кино включва тонколони и субuфери Artcoustic Spitfire, инсталирани в Dolby Atmos 7.1.4 конфигурация. Помещението е завършено с 4К Screen Excellence акустично прозрачен екран, проектор Sony и кресла Cineca. Клиентите са удовлетворени и вече са определили помещението като „най-добрата стая в къщата“. 

 

Барът, който е извън домашният кино „салон“, осигурява превъзходно място, на което може да се забавлявате с приятелите и семейството си, с Artcoustic 30-40 SL 4-2s с Impact- 2 SL субуфер, с което се осигурява високо качество на звука. 

 

Кухнята има достъп до цялата филмова и музикална колекция чрез Kaleidescape, високото качество на звука се доставя от Stereo SoundBar SL.

 

... Едни и същи в областта "Champagne Bar" на отворен план на кухнята ...

 

… и Target SL в трапезарията.

 

Разбира се, в Master спалнята има Dolby Atmos 5.1.2 система, предоставена от Artcoustic 40-30 SL 6-3, Multy SoundBar SL, Diablo SLs, Architect Sl 4-2 и Impact-1 SL субуфер. Резултатът е система, която е идеална за възпроизвеждане на високо качество на  TV и филми, както и на зашеметяваща музика.

 

Към продукти от сходни категории