https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Заслужена награда за NAD M32 DirectDigital DAC Amplifier

В началото на 2017 в CES Unveiled New York, Consumer Technology Association, обяви NAD M32 за носител на наградата CES 2017 Innovation Award Honouree и го добави към списъка от селектирани авангардни аудио-видео продукти.
Невероятна чест за портфолиото на NAD е да бъде удостоен с тази достойна награда, след оценяване от експертно жури на най-ярките достижения за технологични продукти.
Мисията на NAD е да елиминира всички звукови изкривявания и фонови пречки за по-голяма точност на звука, за което екип от инженери комбинира функциите на усилвателя в иновативен контролиращ софтуер. 
Благодарение на нововъведения в технологията DirectDigital ™ , NAD предоставя 150W дигитална мощ за слушане на музикалната ви колекция - от винил до 24бита/192kHz музика с висока резолюция.
M32 DirectDigital DAC Amplifier от серията NAD Masters е усилвател от ново поколение, построен по лиценз от Cambridge Silicon Radio (КСО), който използва определена форма на цифрова корекция на грешката, невероятно бързо и точно. Това е цифров усилвател-шедьовър, управляващ софтуерно конвертирането на звука към терминалите на говорителя. 
Голям плюс за допълнително интегриране е модулния дизайн, като с BluOS MDC модул може да свържете към домашната си мрежа стрийминг услуги и местни музикални библиотеки.

Към продукти от сходни категории

Меню