https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Aver PTC500 получи наградата за дизайн Red Dot

Тази година на немските награди за дизайн Red Dot, професионалната камера за проследяване на Aver PTC500 получи голямата награда Red Dot в своята категория, което укрепва позицията на AVer като иновативен лидер в световните технологични решения.

Red Dot Awards се провеждат веднъж годишно, като жури от 38 международно признати експерти-дизайнери оценява всеки продукт по редица критерии, включително иновации, функционалност и екологична съвместимост.

AVer PTC 500 е мощна PTZ-камера с 30X оптическо увеличение, с възможност за разпознаване и проследяване на цели, широкоъгълен панорамен поглед от 120 ° (FOV) и удобен за потребителя софтуер AcuControl, оборудвана за справяне с различни сценарии за заснемане на видео. В допълнение, иновативният дизайн 2-в-1 я прави лесна за широк кръг от дейности, както и за настройка и съхранение.

С PTC500 камера, можете да записвате, споделяте и съхранявате  висококачествени видео записи на различни събития, като лекции, презентации, видео конференции, обществени изяви и др.

Към продукти от сходни категории