https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

B-Tech AV Mounts - производител на 2017 година на AV Magazine Awards!


За пореден път в престижния хотел Grosvenor House в Mayfair бяха връчени наградите на AV Magazine. Над 1200 водещи фигури от аудиовизуалната индустрия се събраха за вечерта на честването и признанието на най-добрите продукти и услуги в AV индустрията.
B-Tech бе удостоена с награда в категория "Производител на годината". С глобалната експанзия на нови територии и развитие на европейския пазар, както и силни стартирания на нови продукти B-Tech постигна впечатляващ търговски успех. 
Както всяка година "Производител на годината"  е винаги  горещо оспорвана категория, включваща едни от най-големите производители в световен мащаб, включително Samsung, NEC, Panasonic и Sharp.
Под светлината на прожекторите на сцената, изпълнителният директор на B-Tech Мат Бенет каза: "Да получим тази награда е фантастично признание за цялата упорита работа на нашия персонал - не само за последните 12 месеца, а през годините, довели до това.  B-Tech става на 45 години тази година и не мога да си представя по-добър начин да отбележим това - най-голямата награда в тази индустрия за производител. Ние сме изключително горди от това, което сме постигнали, но има много повече за правене. Вложената страст в нашите продукти се отразява във всичко, което правим - от дизайна до поръчката, от бързата реакция за обратна връзка до гарантираната следпродажбена поддръжка. "

Към продукти от сходни категории

Меню