https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте Hi-Fi Weekend 25-26 ноември 2017


  Hi-Fi Expo 2017 бе отложено и разочарова много любители на качествения звук.
 Аудио Арте бе една от малкото регистрирани компании, подготвени да представи последните иновации в индустрията на марките, които представлява. Въодушевени от желанието и интереса на любителите на качествения звук, Аудио Арте реши да проведе Специален Hi-Fi Weekend на 25 и 26 ноември (събота и неделя) в салона си в Лозенец, на площад Велчова завера 1. 
  Очаква ви една уникална шоу-презентация на Hi-Fi стерео и многоканални системи, тонколони, медиа-плеъри, безжични системи, DAC, усилватели, предусилвателии, проектори и екрани, аудио и видео сървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино и много други. 
   Екипът на компанията е подготвил няколко интересни конфигурации в центъра на които ще бъдат PSB IMAGINE T3 тонколони и Юбилейните тонколони на Klipsch Forte III.
   Специален акцент ще има върху нови марки и продукти като Bluesound - с насоченост към младото поколение, обичащо мобилността и Sunfire - истинските субуфери, които са извън всякаква конкуренция!
  За любителите на домашно кино, Аудио Арте ще представи новостите в кино залата, оборудвана с Dolby Atmos 9.2.4 система.2
    Донесете любимият си диск или любима плоча и ще ги чуете по различен начин!

За всяка покупка или поръчка ще получите специалните отстъпки, които бяхме подготвили за изложението Hi-Fi Expo! Очакваме Ви!

Към продукти от сходни категории