https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Голямата новост в нашето портфолио - Klipsch Heritage Headphone Amplifier

Klipsch Heritage Headphone Amplifier е доста очарователен на вид. С дървена облицовка отгоре и отдолу, в контраст с медните копчета и превключватели, изглежда ретро, но само на вид. Обвит в алуминий с истински орехов фурнир, Heritage Headphone Amplifier излъчва качество още преди да включите слушалките. Всички аналогови превключватели работят чрез релета за най-чистият възможен сигнал, като същевременно поддържат невероятно усещане. Това е сравнително малка конструкция  в сравнение с други DAC/усилватели, които са по-тежки и по-големи.
Heritage Headphone Amplifier е супер удобен и универсален КПР и усилвател за слушалки. Той има естетически приятен, топъл звук. Освен това е много добре изглеждащ, с уникално излъчване. Не забравяйте да го държите на бюрото си!
Усилвателят  е предназначен да поддържа най-ниското изкривяване в своя клас. За да се постигне пълната ефективност на Sabre DAC, пътят на сигнала използва релета и аналогово управление на усилването с високо персонализирани оформления на платката и референтни компоненти. Този усилвател ще подобри качеството на всяка слушалка или аудио система, включена в него. Може да заповядате да видите и чуете Heritage Headphone Amplifier в шоу-рума на Аудио Арте!

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Голямата новост в нашето портфолио - Klipsch Heritage Headphone Amplifier