https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Klipsch пусна на пазара флагмана на Reference Base серията - R-820F

ufkwir

Klipsch R-820F осигурява енергичен звук, който вдъхва живот на вашата музика и филмови саундтраци. Използвайте тези подови високоговорители за домашната си система, за да осигурите авторитет на системата. Те също така ще доставят много  дълбоки и богати баси в двуканална музикална система.
Изключителната технология на Klipsch 90° х 90° Tractrix®Horn осигурява мощта, детайлите и емоциите на живата музика с възможно най-чистия и естествен звук.
Ексклузивното окачване на Linear Travel (LTS) свежда до минимум изкривяването за подобрени, детайлни изпълнения. Kapton® е изключително лек и твърд материал, използван в окачването на високоговорителите, за да осигури висока ефективност и да подобри разделителната способност и детайлите. LTS високочестотните високоговорители са отличителен белег на високоговорителите Klipsch, което го прави основен компонент на някои от най-добрите говорители в света.
Вулканизираните графитни конуси (IMG) с медно покритие, са изключително леки и точни, осигурявайки забележителна нискочестотна реакция с минимално разпадане и изкривяване. Когато се сдвоява с алуминувият високочестотен аускухор LTS на Tractrix Horn, се осигурява най-висока ефективност на високоговорителите в този клас.
Задният Tractrix порт е перфектно напаснат бас в корпуса, създавайки идеален въздушен поток с минимално изкривяване или турбуленция дори при най-ниските честоти.
Кръстосаните клейове с подобрена матрица подобряват дисперсията, което води до подобряване на дефиницията на средния клас - критичен за богатия на диалог материал в централните канали. Изложените крепежни елементи, ъгловати крака и магнитни решетки с нисък профил дават на високоговорителите излъскан, модерен външен вид. Стилна естетика с абсолютна издръжливост, която води до безпроблемна интеграция във всеки декор. Подсилената конструкция на MDF намалява вибрациите на корпуса за по-малко звуково оцветяване и подобрена звукова точност.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Klipsch пусна на пазара флагмана на Reference Base серията - R-820F