https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Новата серия Reference Premiere на Klipsch с обновен дизайн и високочестотен говорител

Новата гама от говорители Klipsch Reference Premiere 2018 включва компактни тонколони, подови високоговорители, център говорители и съраунд високоговорителите (Atmos), които използват сложна технология с висока производителност. 
От козметична страна има нови медни облицовъчни пръстени около патентованата Tractrix horn и Cerametallic Woofers, заедно с нови лети алуминиеви крачета. Също така са добавени някои подобрени опции за екстериора на високоговорителя.
Външно, новите Premiere модели се различават от предишното поколение с редица експресивни, но дискретни дизайнерски и конструктивни решения. Всички тонколони от серията REFERENCE PREMIERE са изработени от армирани MDF корпуси, и се предлагат в два финиша – абанос и орех. Предният панел е конструиран от специален композитен материал,  съответстващ на благородната мед на бас конусите, интегрирани в него.
От техническа гледна точка, Klipsch подобри титановата пищялка, като добави вентилация, за да увеличи яснотата и хармонията на високоговорителите. Използвайки  Klipsch технологията Tractrix® horn и Cerametallic ™ бас-конуси е постигнат много верен баланс в нисния регистър: дълбокият бас е перфектно артикулиран по отношение на дълбочина на тон и контрол. Звуковата картина е реалистична, жива и не e агресивна на ниски и на високи нива на усилване, благодарение на цялостната хармония с новата хорна и оптимизираните настройки на честотния филтър.
Високоговорителите от серията имат нов титаниев туитър и силиконов рупор на Tractrix horn, което позволява висока скорост на въздушния поток, нисък резонанс в корпуса и подобрена разделителна способност с детайл, в доловимия от човешкото ухо честотен диапазон. Съвкупността от висока чувствителност, оптимизирани настройки, и качествена изработка, предоставя удоволствието от слушането на стерео и кино, даже и на по - претенциозните любители, с опит в Hi Fi сферата.
За повече подробности относно новата референтна линия можете да следите нашите новини и попълване на портфолио.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Новата серия Reference Premiere на Klipsch с обновен дизайн и високочестотен говорител