https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Една американска легенда се завърна сред аудиофилските фаворити

"Оригиналният високоговорител Forte III беше един от най-продаваните ни говорители на всички времена", каза Марк Касавант от Klipsch.
Първоначално представен през 1985 г., Forte бързо се утвърждава като един от най-популярните модели на Klipsch. Елегантният дизайн и изключителното представяне направиха Forte лидер сред своите конкуренти. През 2017 г. Klipsch отново представи Форте като част от поредицата Special Edition. Новият модел Forte III предлага леки козметични промени в дизайна и най-новите постижения в областта на акустичното инженерство, като същевременно запазва оригиналната харизма, която го направи популярен.
Акустиката на Forte III използва нов 15-инчов пасивен радиатор с дифузeр, изработен от композитни материали, разположен на задния панелен излъчвател, осигуряващ оптимално използване на пространството на корпуса и изключително разширяване на обхвата на басите. В допълнение, средните и високочестотните драйвери са получили нови титанови диафрагми за още по-чист и по-гладък звук.
Двойката високоговорители е с идентичен дървен фурнир. Както всички модели на Heritage от Klipsch, всяка двойка Forte III е перфектно съчетана с цвета и шарката на дървените панели.
Всяка завършена колона се проверява и етикетира с последователни серийни номера и всички високоговорители напускат завода Klipsch под формата на внимателно подбрани двойки. Проектиран и произведен в САЩ, Klipsch Forte III е направен от най-добрите майстори в Hope, Арканзас/САЩ.
Трябва ли да го купите?
Да. Klipsch Forte III са сред най-добрите за слушане говорители, които някога сме тествали, и те предлагат един вид класически стил и тон, които можете да предавате от поколение на поколение. Можете да платите доста солидна цена, но екзистенциалният въпрос се отразява по-специално при тези високоговорители: Можете ли наистина да дадете цена на музикалното щастие?
През месец октомври това бижу от колекцията на Klipsch Heritage е на специална цена и може да се види и чуе в шоу-рума на Аудио Арте.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Една американска легенда се завърна сред аудиофилските фаворити