https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Телевизорът в банята - лукс или удобство в днешно време?

Телевизорът в банята - лукс или удобство в днешно време?
Банята е една от частите в дома, където не прекарваме много време, но това може да се промени ако я снабдим с техника за развлечение. За всеки е удоволствие да гледа любимите си филми или да се наслаждава на предпочитаната от него музика, а възможността това да се случва в банята би довела до пълен релакс. Ето една основателна причина да си сложите телевизор там.
В днешно време водоустойчивите телевизори са на приемлива цена и не бихме ги нарекли особен лукс. Всеки, който може да си позволи добре оборудвана баня, може да помисли и за телевизор.
Обществени басейни, медицински центрове и клиники, салони за спа процедури и красота също могат да бъдат оборудвани с водоустойчиви телевизори, които да подпомагат за релакса на пациенти и клиенти.
Аудио Арте предлага водоустойчиви телевизори на няколко големи европейски производители, като Aquavision и SplashVisison, които се отличават с изключително качество, стабилност и добра цена, оптимизирана за българските потребители.
Има някои общи характеристики, които е желателно да имате предвид - дистанционното упправление също трябва да е водоустойчиво, както и озвучителните тела. Хубаво е вашият телевизор да има възмможност за включване към различни аудио и видео източници, както и към смарт система у дома. Телевизорите, които предлагаме са за стена, за вграждане в стена, универсални - съчетаващи двата принципа и с допълнителни екстри. Например, възможността дисплеят да бъде с огледална повърхност и да има вградени всички телевизионни тунери - DVB-T/DVB-T2, DVB-C, DVB-S/DVB-S2, както и слот за карта - CI+ модул. При разумен подход към избора не е задължително да се охарчите много за тази придобивка.
Свържете се с нас на телефон 0876 641 116 или заповядайте в нашият шоу-рум за да получите изчерпателна информация за видове, начин на монтаж, цени и препоръки на база вашите данни за помещение.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Телевизорът в банята - лукс или удобство в днешно време?