https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Новите малки бижута от Reference серията на Klipsch - R-41PM и R-51PM

Новите активни букшелф колони Klipsch New Reference R-41PМ и R-51PМ олицетворяват дългогодишният опит на марката и заменят R-14PМ и R-15PМ, като Klipsch запазва  размера на кутията за всеки от моделите (R-41PM: 9.75"х 5.88" х 7.5" и R-51PM: 13.3" x 7"x 8.5").
И двата модела са проектирани да поддържат почти всички видове аудио източници. С широка гама от цифрови, аналогови и безжични входове, позволяват да свържете всеки аудио източник бързо и лесно. Оборудван с интегриран фоно предусилвател, безжична технология Bluetooth®, цифрови оптични, аналогови RCA и USB входове, тези високоговорители работят  с грамофон, телевизор, компютър или мобилен телефон. Включете вашият  източник на музика и възпроизвеждайте цифрови музикални файлове до 24-битови/96kHz.
С R-51PM и R-41PM няма да ви е необходим отделен усилвател или приемник. Вграденият phono pre-amp ви позволява да се наслаждавате на любимите си винилови записи без нужда от допълнителна електроника. Просто свържете грамофона си и слушайте.
Работят чудесно с всички смартфони, таблети и компютри с Bluetooth, което ви позволява да възпроизвеждате музика директно от вашето устройство. Просто свързвате източниците си или телефона си чрез Bluetooth и слушате музика!
R-51PM са активни  високоговорители, подходящи за средно големи помещения, високи 13,3", широки 7" и дълбоки 9", като десният високоговорител има всички аудио входове, изход за субуфер и вграден усилвател. Klipsch подобри високочестотния Tractrix Horn туитер  за новите модели от ¾" до 1", позволявайки им да намалят кросоувъра, което подобрява ефективността и крайната мощност. Бас-драйверът изглежда идентичен с този в R-15, който е 5¼" мултифункционален високоговорител. R-51PM може да се използва на работния ви плот, на лавица или дори на стойки за високоговорители, като част от страхотна двуканална аудио-система.
За по-малка стая или работен плот, R-41PM са чудесен избор, тъй като са под 10" високи, по-малко от 6" широки и само 7½" дълбоки. С новият 1" Tractrix Horn туитър и 4" меден преден високоговорител, при R-41PM също има увеличение на крайната мощност в сравнение с R-14. С нов дизайн и подобрен корпус, Klipsch успява ефективно да оползотвори малкият размер за чист и детайлен звук.
Както R-51PM, така и R-41PM разполагат с голям заден порт, като басът е перфектно артикулиран по отношение на дълбочина на тон и контрол. Звуковата картина е реалистична, жива и не агресира при ниски или високи нива на усилване, благодарение на цялостната хармония с новата хорна и оптимизираните настройки на честотния филтър на тонколоните.
От гледна точка на качеството на изграждането, всичко е точно това, което очакваме от говорители в тази категория - компактен дизайн и конектори  с високо качество. Корпусите са облицовани с черен винил, което е единственият сериозен недостатък. В сравнение конкуренцията, не изглеждат толкова лъскави, но плътния MDF осигурява чудесна основа за драйверите на Klipsch.
Като приятно докосване, всеки високоговорител има магнитно сваляем черен грил. При много от високоговорителите в тази категория отсъстват, затова е удобно да можете да прикриете драйверите за по-дискретен външен вид. Въпреки това, като аудио любители, ние харесваме външния вид без грил. Специфичният Tractrix Horn и медният високоговорител с видими болтове в допълнение придават на тези букшелфи уникалния вид на Klipsch.
Ако търсите активни високоговорители, които имат почти всичкивъзможни входове и наистина звучат добре, тогава Klipsch R-41 PM или R-51 PM са за вас. С великолепен звук и елегантен дизайн, ние обичаме тези високоговорители от Klipsh и ви ги предлагаме! Заповядайте да ги чуете на живо в нашият шоу-рум!

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Новите малки бижута от Reference серията на Klipsch - R-41PM и R-51PM