https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Technics вече е в България официално

а

Нововъзроденият High End Line на Technics стъпи в шоу-рума на Аудио Арте.
Свързахме, настроихме, експериментирахме  и можем да кажем лаконично:
Японски перфекционизъм в детайла, изработката и инженерната мисъл. Иновативни и нетрадиционни, нечувани досега в България компоненти, компилиращи по превъзходен начин класическия аналогов свят, с революционни технически решения в цифровия такъв.
Системи, можещи много, позволяващи почти безкраен и непрекъснат ъпгрейд откъм свързващи кабели, доза и RIAA коректор. А безбройните дизайнерски награди сами говорят за достиженията на японския гений.
И най - претенциозния и трениран слух би бил незадоволен, без качествения запис. Това е нужно на тази ситема за да Ви достави истинско удоволствие от Музиката. Заповядайте при нас, донесете ваш любим запис на LP и ... се доверете на Себе си.
От днес до 8 декември ще имате възможност да се насладите на изключителните музикални системи, създадени да доставят превъзходни музикални изживявания. За всички желаещи да чуят тези уникални продукти на hi-fi техниката, вратите на шоу-рума са отворени от 10:00ч  до 19:00ч. Някои от продуктите, които са налични могат да бъдат закупени с 5% отстъка.

Към продукти от сходни категории