https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

PSB представи обновената си серия Alpha, включваща четири модела на CES 2019

PSB представи обновената си серия Alpha, включваща четири модела.
Мониторни букшелфи за стойки или рафтове P3 и P5, колоната за централен канал C10 и подовите говорители T20, като всички модели се предлагат в два класически варианта - черен и орехов финиш. Системите за високоговорители от серията се отличават с нови високочестотни високоговорители с алуминиеви куполи с диаметър 19 мм, както и използването на драйвери за средни и ниски честоти с полипропиленови дифузори. 
Малко идтория зад небезизвестната серия PSB Alpha.
През 1991 г. PSB представи първата си гама от високоговорители Alpha с ясна цел: да създаде достъпен говорител, който да е фокусиран върху производителността.  Днешните Alpha се възползват значително от подобрените материали и производствени техники, да не споменаваме и 30 години опит, за да бъдат естествено звучащи говорители с минималистична елегантност, на достъпна цена. В новата гама на PSB, P3 и P5 са класически двулентови букшелфи - компактни и гъвкави. Те могат да бъдат поставени на стойка, рафт, бюро или маса и са еднакво подходящи за домашно кино или стерео слушане. При подовите колони T20 е добавен допълнителен нискочестотен високоговорител в по-голям корпус, който не заема много място. Централният канален високоговорител C10 може да се използва като високоговорител за център в система за домашно кино или за слушане на музика.
Подобрени драйвери и материали
За новите Алфа PSB е разработила два нови баса - 4 1/2 "и 5 1/4", с двуслойни гласови намотки и мощни магнитни структури, които осигуряват ниско изкривяване и високи изходни нива. Конусите са изработени от специална текстурирана полипропиленова смес, която предотвратява разрушаването им и увеличава честотната характеристика за гладка интеграция с пищялката. Новата 3/4 ”(19mm) пищялка е внедрена във всички четири модела. Високочестотният високоговорител се охлажда с ферофлуид и се характеризира с неодимов магнит за висока чувствителност и управление на мощността. Вълновод на предната част на високочестотния високоговорител помага да се отговори на чувствителността на високоговорителя близо до точката на пресичане с нискочестотния високоговорител за безпроблемен преход.
Трябва да се отбележи, че прецизно проектираната кросоувър мрежа, осигурява еднакво звуково поле, независимо дали слушателят е седнал или стои. Необичайно сложният дизайн на филтъра Acoustic Linkwitz-Riley прави перфектно съчетанието между драйверите и да поддържа много ниско изкривяване, дори при високи нива на звуково налягане. Този сложен кросоувър е необичаен за стандартни бюдженти високоговорители.
Корпусите
Често се пренебрегва в важността на обвивката и за новите Алфа, корпусът на всеки модел има уникална комбинация от дебелина на стените и укрепване за контрол на резонансите, осигуряващ перфектна платформа за драйверите. Вътрешният амортизиращ материал е специализиран за целта, тъй като е разработен в продължение на много години на много по-скъпи модели на PSB и е позициониран за оптимална ефективност. Висококачествените, прецизно обработени корпуси в черен цвят и орех се комбинират с магнитно закрепени решетки, които осигуряват класически дизайн. 

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • PSB представи обновената си серия Alpha, включваща четири модела на CES 2019