https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Klipsch представи разнообразие от иновативни решения на CES 2019

На CES 2019, Klipsch® представи разнообразие от иновативни и първокласни решения, фокусирани върху новите технологии. Представени бяха удобни в движение, безжични слушалки за поставяне в ушите, удостоени с награда от изложението, както и първокласни аудио решения, като - портативни високоговорители с функционалност за гласови команди с Google Assistant, богати на функции саундбарове и високоговорители за безжичен домашен кинотеатър. 
Серията безжични слушалки Klipsch T5 са с малки размери и тегло, но с мощни характеристики, технология, материали и комфорт. Всеки модел се отличава с патентованите овални тапи на марката за максимален комфорт, отлично уплътнение за шумоизолация и подобрен бас. В гамата са включени четири слушалки, които допълват разнообразие от начини на живот и употреба, като например първите в света T5 True Wireless слушалки за уши, активен начин на живот и професионални версии, както и кабелен модел. Ще са на пазара през пролетта на 2019 г. 
Klipsch разширява своята всепризната линия високоговорители Heritage Wireless. Компанията наскоро обяви въвеждането на The Three с вграден Google Assistant и с нови дизайнерски опции и анансира предстоящото избизане на The Four. Беше представен и по-малкък модел, с подобна технология, премиум материали и впечатляващ звук - Mini. 
На CES 2019 бяха показани пет нови саундбара на Klipsch, които са изключително модернизирани за самостоятелен телевизионен звук, подобрявайки филмите и музиката с яснота и реализъм. Проектирани с качествени материали и технология, звучащи по-скоро като премиум високоговорителите на марката, моделите са с ширина от 40 ”-54”, като мощността и динамиката се увеличават с големината. 
Klipsch Bar 40G става личен асистент с вградения асистент на Google, Bar 48W е съвместим с Google Assistant, Alexa, AirPlay2 и включва DTS Virtual:X потапящ съраунд звук, а Klipsch Bar 54A добавя ново ниво на звука с технологията Dolby Atmos и дискретни драйвери. Ще бъдат на пазара през есента на 2019г.
В началото на 2019 г., Klipsch ще пусне на пазара най-новата версия на лесни за настройка и използване безжични високоговорители с висока резолюция, с технология WiSA. Високоговорителите са предназначени за хора, които искат простота на звуковата лента и висококачествената многоканална аудиосистема от WiSA Ready телевизори, игрални системи и компютри. Трябва да се отбележи, че цената на безжичната система за високоговорители за домашно кино на Klipsch 5.1 е около половината от цената на първото поколение на компанията. 

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Klipsch представи разнообразие от иновативни решения на CES 2019