https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

От Sunfire с гордост ни представят своят премиум субуфер XTEQ 12

Известно е, че Sunfire доставя иновации в изработката на всеки един от своите наградени продукти. Стартирането на тази нова премиум серия субуфери XTEQ не е изключение.
Все повече и повече домашните кино инсталации се доближават до представяне на професионална кино зала, и затова този субуфер посреща високите очаквания за висока производителност, която е напълно фокусирана върху качеството на звука. От Sunfire с гордост ни представят този акуратен и мощен бас, който драматично повдига летвата на всяка домашно кино инсталация. Едва ли ще намерите друг такъв солиден бас, който доставя до 3000 вата чист, разклащащ бас.
Красотата на XTEQ 12 не е само в звука, но и в неговият шикозен, компактен дизайн, отдалечавайки се от традиционния ръбат, извънгабаритен бас. Специалната калибровка според особеностите на помещението, интегрира субуфера XTEQ 12 във всяко жилищно пространство и съществуваща аудио система. Ще получите разклащащ костите бас от един от най-малките субуфери в индустрията.
Големите плюсове на XTEQ 12 са неговите доказани усилвател, голям ход, говорители с електрически контрол на хода и напълно автоматичната еквализация според стаята в която се намира. Всичко тези уникални характеристики взети заедно, осигуряват нискочестотно представяне което обикновено получавате от няколко 15-инчови говорителя, монтирани в кутия с размерите на хладилник. Дефинирайки днешният стандарт за качество, серията XTEQ също предлага и широк спектър от аудиофилски възможности, като напредничава схематика за автоматично включване, специални крака, позлатени конектори, софт-клипинг и вариращ кросоувър и контрол на фазата, което прави XTEQ фундамент за всяка страхотна домашно кино и стерео система. 

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • От Sunfire с гордост ни представят своят премиум субуфер XTEQ 12