https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

High End изложение - Мюнхен 2019

Всяка година през месец май, Мюнхен е домакин на едно уникално събитие в сферата на AV индустрията. Шоуто се организира от High End Society - търговската асоциация за висококачествени електронни домашни развлечения, чиито членове включват водещите компании в индустрията. High End определя тона в Европа в истинския смисъл на израза и представя развлекателни продукти и системи, комуникационни системи и решения, развлекателни устройства, аудио и видео устройства, комуникационни системи, развлекателни технологии и др.
И тази година търговското изложение High End за пореден път събра всички големи производители на аудио техника и експерти в озвучаването от цял свят. Изложителите представиха най-новите системи за озвучаване и мултимедиа и новостите в бранша. Посетителите имаха възможност да видят, тестват и научат за всичко интересно по темата. Съпътстващата програма бе богата и включваше както полезни срещи, така и забавни събития, включително жива музика, многобройни разговори, семинари и музикални презентации.
Все повече потребители съчетават много различни устройства в собствените си домове и използват интелигентни системи за връзка, които предлагат повече удобство, сигурност, развлечения и най-вече икономии на разходи и енергия. Изложбата High End отразява тези тенденции в индустрията.
Аудио Арте присъства за пореден път, като затвърди старите си контакти и създаде нови. Ще Ви запознаваме с новостите, които бяха представени и ще излязат от производство в течение на годината в нашите новини, а  някои от продуктите ще можете да видите, чуете или закупите от нашия офис в София.

Към продукти от сходни категории