https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Представяне на Elipson Prestige Facet 24F в салона на Аудио Арте

Високоговорителят Prestige Facet 24F има множество иновативни технологии. Най-видими несъмнено са изваяните фасети, които заобикалят всеки драйвер. Строгият процес на проектиране гарантира оптимално акустично представяне, а елегантният завършек позволява на високоговорителите да се слеят хармонично с интериора ви.
Този 3-лентов подов високоговорител е оборудван с два 20 cм басови драйвера и 17 cм mid-low драйвер. Последният е снабден с конусовиден плъг, ограничаващ вибрациите и намаляващ изкривяването. 25 мм пищялка с мек купол възпроизвежда върхове с финес и прецизност.  Многостранните скулптурни силиконови пръстени, обграждащи всеки драйвер,  ограничават дифракциите. Резултатът е по-гладко слушане.
Допълнително внимание е обърнато на кутията. Лакираният преден панел е съставен от два плътни, дебели материала и подсилен от няколко вътрешни скоби. 
Високата чувствителност на Prestige Facet 24F позволява да се свърже с всеки усилвател с мощност 250 W или по-малко на канал. Оживеното му представяне го прави отличен ляв или десен канален говорител за многоканално инсталиране на домашно кино.
Уникалните озвучителни тела на Elrpson са налични в салона на Аудио Арте. Можете да ни посетите и да усетите силата на излъчването от елегантния дизайн и добрият звук, за който са се постарали инжeнерите на компанията.

Към продукти от сходни категории

Меню