https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Уникалните активни монитори GENELEC в портфолиото на Аудио Арте

Genelec (от Genius Electronics - гениална електроника) е финландска компания, основана през 1978 г. от двама студенти Ilpo Martikainen и Topi Partanen, специализирана в производството на висококачествени студийни монитори.  Повече от тридесет години продуктите на Genelec определят стандарти в своята област, предлагайки както професионални студийни монитори, така и високоговорители за домашна употреба. Инженерите на Genelec са разработили и внедрили разнообразни технологии, които днес са в основата на производството на активни акустични системи.
Genelec работи в тясно и плодотворно сътрудничество с водещи звукозаписни студия по целия свят. Студийните монитори на Genelec осигуряват изключително висока точност на предаване на звука, поради което привличат вниманието на много известни звукозаписни компании, музикални продуценти и концертни зали, а технологиите на Genelec са патентовани и признати по целия свят.
Днес Genelec прави повече от дузина модели студийни монитори и студийни субуфери, като компанията отделя внимание и на мониторите за домашно използване, които не отстъпват по звукови характеристики и дизайн на професионалните.
Като оторизиран партньор на Genelec, Аудио Арте допълва марката в своето портфолио и представя 2 от моделите в своя салон в Лозенец. Можете да видите, чуете  и закупите уникалните Genelec G Three и Four в рамките на работното ни време!

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Уникалните активни монитори GENELEC в портфолиото на Аудио Арте