https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Стилните подови високоговорители Klipsch R-620F на СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!

Подовите високоговорители Klipsch R-620F, които са част от актуализираната серия Reference Base на Klipsch, имат подобрен дизайн в сравнение с предишната версия. Външно, високоговорителите станаха по-привлекателни поради новото винилово покритие и закачливите крепежни елементи на предния панел. В допълнение, високоговорителите получиха нови крачета, които изглеждат много елегантни и осигуряват необходимата стабилност.
Стилната естетика с абсолютна издръжливост води до безпроблемна интеграция във всеки интериор. Подсилената конструкция на MDF намалява вибрациите на корпуса за по-малко звуково оцветяване и подобрена звукова точност.
90 ° х 90 ° TRACTRIX HORN Изключителната технология на Klipsch Tractrix® Horn осигурява мощта, детайлите и емоциите на живата музика с възможно най-чистия и естествен звук.
Ексклузивното окачване на Linear Travel (LTS) свежда до минимум изкривяването за подобрени, детайлни изпълнения.
Klipsch R-620F е оборудван с два басови високоговорителя с диаметър 165 мм. Басовите драйвери се зареждат върху патентования басов рефлекс Tractrix - порт на този дизайн, който осигурява много нисък шум и отлична ефективност, преди беше използван в по-скъпите високоговорители на Klipsch. Поставянето на изхода в долната част на корпуса показва, че целият вътрешен обем на колоната се използва за зареждане на басистите. Благодарение на това решение, тези сравнително компактни високоговорители звучат мощно и богато.
Туитърът възпроизвежда звук в широк диапазон с минимални изкривявания, така че високоговорителите да образуват разширена и фокусирана стерео картина.
За да избегнете оцветяване на звука при висока сила на звука, Klipsch R-620F е подсилен с вътрешни връзки. Входният клемен блок е двойка позлатени винтови клеми.
Klipsch R-620F сега са на СПЕЦИАЛНА ЦЕНА и могат да бъдат чути и закупени в салон Аудио Арте!

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Стилните подови високоговорители Klipsch R-620F на СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!