https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Най-добрите подовостоящи високоговорители на 2019 година, според Forbes

Преди време повечето високоговорители бяха в големи кутии, които заемаха много място, за да генерират качествен звук - и в това нямаше нищо лошо. Те се смятаха за мебели и изглеждаха като такива.
През годините високоговорителите претърпяха множество метаморфози, подвластни на съвременните дизайнерски течения и иновативни технологии. Но силата на привличането на една двойка тонколони все пак е в добрият звук.
За 2019г. в листата на Forbes за най-добрите подовостоящи високоговорители,  Klipsch  присъства с 2 уникално добри модела.
Ако все още обичате класическата визия, Klipsch Forte III е проектиран за вас. Forte III е висок малко под метър и включва известната хорна на Klipsch, актуализиран с модерни материали и множество звукови подобрения. На гърба има и масивен 15-инчов пасивен радиатор с дифузeр, изработен от композитни материали, осигуряващ оптимално използване на пространството на корпуса и изключително разширяване на обхвата на басите. Евтини? Не. Но пуснете LP или любимият си плейлист и няма да останете разочаровани. Предлага се в многобройни текстурни опции и цветове. Добавете един наистина мощен усилвател и ще получите звук, доближаващ концертния реализъм.
Да, Klipsch прави втора поява в този списък, защото те правят страхотни високоговорители. Ако искате модерна кула с невероятен звук и визия, RP-8000 няма да ви разочарова. Високите 1,20 м RP-8000 не изискват четирицифрен усилвател за да звучат страхотно. Дизайнът е високоефективен и можете да ги интегрирате в система за домашно кино, ако желаете, но мисля, че изглеждат и звучат най-добре като стоят самостоятелно, разкривайки детайли в любимата ви музика, които може би не сте чували преди. Съвкупността от висока чувствителност, оптимизирани настройки, и качествена изработка, предоставя удоволствието от слушането на стерео и кино, даже и на най - претенциозните любители с опит в Hi Fi сферата.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Най-добрите подовостоящи високоговорители на 2019 година, според Forbes