https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте представя Klipsch Heresy III в своя салон

Заради сравнително "компактният" си размер, този модел предлага най-големите възможности и гъвкавост при поставянето в серията Heritage. Представена за първи път през 1957 година, тези озвучителни тела с три-лентов дизайн са били разработени за да бъдат компактен централен канал, допълващ  Klipschorn® в стерео системи с три тонколони. Без значение дали става въпрос за процъфтяващата ви колекция от плочи, или за система за домашно кино, или за каквото и да било друго.
С кабинети, които се изработват на ръка с гордост в Хоуп, щата Арканзас от повече от 50 години, озвучителните тела Klipsch Heresy III са заветът за качество, който от Klipsch изискват от всеки от своите продукти.  
Днешните Heresy   
През 1985 година от Klipsch са направили някои промени и подобрения в модела и са го представили наново като Heresy II. Днес, Heresy III разполага с по мощен ниско честотен високоговорител, терминали за биампинг, и високочестотен високоговорител с титаниева диафрагма с по голям магнит. Средночестотният компресионен високоговорител също е изработен с нова титаниева диафрагма.  
В добавка на доставянето на мек, динамичен звук с ниски нива на изкривявания, Heresy III се произвеждат в три висококачествени дървени фурнира - черен ясен, череша и орех. Идващият в комплекта фундамент, повдигащ под ъгъл тонколоните може лесно да бъде премахнат за гъвкавост при инсталацията. 
Всички озвучителни тела от серията Klipsch Heritage се произвеждат по поръчка, и се изработват ръчно във фабриката на фирмата в Хоуп, щата Арканзас. В нормален случай, производството отнема до 8 седмици. 
Три-лентов дизайн, използващ поставени в хорни (рупори) средно и високочестотни компресионни драйвери с титаниеви диафрагми     
12 инчов директен ниско честотен високоговорител за мощни ниски честоти       
Чувствителността от 99 dB доставя мек и динамичен звук с ниски нива на изкривявания     
Налични във висококачествен дървен фурнир - череша.   
Заповядайте в салона на Аудио Арте на пл.Велчова завера 1.

Към продукти от сходни категории

Меню