https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Новите Klipsch Bar 40 и Bar 48 - елегатнтен дизайн с тънък профил

Два нови саундбара на Klipsch станаха достъпни на българският пазар. За разлика от повечето пластмасови саунбари, новата серия Klipsch BAR 40/48 е изработена от висококачествено дърво. 
Новата серия саундбари се гордее с нископрофилни кутии, способни хармонично да допълнят почти всеки модел телевизор с екран с голям диагонал и са оборудвани с безжични субуфери. Вграденият DSP чип подсигурява използването на различни настройки за звука, както и възможността за ограничаване на динамичния му диапазон при гледане на телевизия късно вечер. Благодарение на детайлният си звук и широката стерео картина, системите Klipsch Bar 40 и Bar 48 са чудесни и за слушане на музика.
Klipsch BAR 40 е модел 2.1. За висококачествен звук пищялите са оборудвани с високочестотни Tractrix, а средно ниските честотни високоговорители са получили композитни дифузори. Субуферът е базиран на 165 мм басов драйвер. Моделът има вграден декодер Dolby Audio.
Саундбарът BAR 48 е оборудван с безжичен субуфер, базиран на 200 мм басов драйвер. За разлика от по-малкия модел, BAR 48 е направен в триканална конфигурация 3.1 - тоест той има и специален централен канал. Този модел също има възможност за свързване на безжични високоговорители Klipsch Surround 3 (закупени отделно). Заедно с тях Klipsch BAR 48 може да създаде цялостна система за домашно кино в конфигурация 5.1 с отличен съраунд звук, заемаща малко пространство. Вградената електроника позволява на системата да получаи Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, DTS 5.1 и DTS-HD сигнали чрез HDMI, с поддръжка на Audio Return Channel (ARC). В допълнение и двата модела имат 3,5 мм AUX входове, както и Bluetooth поддръжка за удобно свързване на мобилни устройства.
BAR 48 можете да видите и чуете в шоу-рума на Аудио Арте на пл. Велчова завера 1.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Новите Klipsch Bar 40 и Bar 48 - елегатнтен дизайн с тънък профил