https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Легендарният детайлен и динамичен звук на Klipsch в едно малко бижу - T5 True Wireless


Klipsch T5 True Wireless е безжичен модел от серията слушалки Klipsch T5, представени на CES 2019 в Лас Вегас. Слушалките са с малки размери и тегло, но в същото време имат съвременни характеристики и технологии. 
Първото нещо, което забелязвате е кутията в която се помещават, когато не се използват. Пълна алюзия на класическата запалка Zippo със своята специфична метална повърхност и емблематичен шарнирен капак. Предната част на кутията е лазерно гравирана с логото на Klipsch и с дискретна лента от три бели светодиода, обозначаващи зареждането на батериите.
USB-C връзка за зареждане на литиево-йонната батерия вътре в кутията е голям плюс. Тя е 360mAh и има достатъчно мощност за презареждане на слушалките три пъти, преди да се наложи да се зареди отново. Отделно батериите във всяка слушалка могат да захранват самите слушалки до осем часа с едно зареждане. Това е респектиращо за чифт безжични слушалки. Батериите могат да се заредят бързо с 15-минутно зареждане, осигуряващо до два часа време за слушане.
Калъфът за зареждане се отваря, за да разкрие две уютно сгушени елегантни слушалки с медна версия на логото на Klipsch, по цялата им повърхност. Интересното е, че и двете слушалки са идентични по форма и затова е много лесно да поставите лявата слушалка в дясната камера за зареждане и обратно, така че трябва да внимавате.
Сдвояването на Klipsch T5 с всеки смартфон е просто и трябва да се направи само веднъж. Веднага след като слушалките се сдвоят, ги пъхате в ушите. Прилягането е превъзходно и удобно. С леко наместване в ушната мида, прилягат като ръкавица.
Въпреки високата си цена това са много добри слушалки, които заслужават вашето внимание. Тяхната яснота и баланс са изключителни, проектиращи великолепно неутрално представяне. Получавате легендарният детайлен и динамичен звук на Klipsch в едно малко бижу. Басът е прецизно представен и превъзходно ясен, средният диапазон  е изумително детайлен, особено с вокали, и създава широка звукова сцена. Високите тонове са изключително гладки и прецизни, без следа от грубост или чупливост. 
Слушалките Klipsch T5 True Wireless поддържат аудио кодеци SBC, aptX и AAC и имат четири cVc (ясен гласов чат) вградени микрофони за телефонни разговори и издаване на команди на Siri®, Google Voice Assistant ™ или Alexa *. Съвместими са с новото приложение Klipsch Connect, което е достъпно за Android и за iOS платформи. И ако всички тези функции не са ви достатъчни, слушалките T5 са устойчиви на пот чрез IPX4, което ги прави идеални за енергични тренировки във фитнес залата или за поход в планината дори в дъждовно време.
Да напомним, че имаме Великденски намаления до 15% на избрани продукти!

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Легендарният детайлен и динамичен звук на Klipsch в едно малко бижу - T5 True Wireless