https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Новото поколение мулти-рум устройства Bluesound Gen2i в салона на Аудио Арте

Канадската компания Bluesound представи ново поколение мулти-рум устройства, комбинирани в линията Gen 2i. Всички представени модели са оборудвани с двулентов Wi-Fi, поддържат AirPlay 2, модерни Bluetooth кодеци и се различават от своите предшественици с подобрено усилване и качество на звука. Линията включва Pulse 2i, Pulse Mini 2i и Pulse Flex 2i високоговорители, Soundbar Pulse 2i, стриймър Node 2i, усилвател с функционалност на стример Powernode 2i и стриймър Vault 2i. Буквата „i“ в индекса на модела означава поддръжка за AirPlay 2 и наличието на приемо-предавател Qualcomm CSR8675, благодарение на който устройствата могат да получават сигнал през Bluetooth, използвайки протокола aptX HD и да го изпращат на други устройства.
Големите промени засегнаха високоговорителите. Те, според производителя, са станали по-мощни и басови. Моделите Pulse 2i и Pulse Mini 2i в момента работят в пълен стерео режим. DSP в високоговорителите стана по-интелигентен и сега е оборудван със същата функционалност като DSP в саундбара. Powernode 2i Integral/Streamer вече има два комбинирани входа Toslink /3.5mm, а саундбарът получи HDMI с поддръжка за ARC и eARC.
Също така, операционната система BluOS е вече във версия 3.0 за всички потребители. В актуализираната версия потребителите имат достъп до услугите на Soundmachine, Taihe Music Zone (само в Китай) и други. Процесът на стъпка по стъпка за настройка на устройства е опростен и приложението получи интеграция с гласовия асистент Amazon Alexa.
По-голямата част от серията можете да чуете в шоу-рума на Аудио Арте! Всяка събота имаме 10% отстъпка от непромоционалните цени!

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Новото поколение мулти-рум устройства Bluesound Gen2i в салона на Аудио Арте