https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Най-добрият бюджетен проектор за 2019г - Sony 4K VPL-VW270ES

Sony не само актуализира и подобри най-евтиния си 4K проектор, но и го направи още по-достъпен. Мечтата на всеки филмов фен стана още по-близка за изпълнение. 
Подобно на своя предшественик, 270ES е оборудван с 4K SXRD система за прожектиране с реална 4K резолюция (4096 × 2160) и поддръжка за HDR10 и HLG (Hybrid Log Gamma). Невероятната яснота и чистота на изображението разкриват превъзходството на Sony над другите бюджетни 4K конкуренти. В новия модел е заложен оптимизиран режим на Motionflow за по-плавно движение, а яркостта от 1500 лумена е достатъчна за стая с приглушена светлина.
Тези, които са запознати с качеството на черното на OLED телевизорите и яркостта на QLED и LCD моделите, ще бъдат приятно изненадани от този модел на Sony. В това отношение проекторът VPL-VW270ES не е по-зле от всеки добър LCD телевизор. Не случайно моделът получи многобройни награди от специалистите в областта на АV индустрията.
Цветовете винаги са били силната страна на Sony продуктите - многопластовите изображения и богатата цветова палитра подчертават възможностите на стандарта HDR. 
Като цяло няма от какво да се оплакваме, Sony VPL-VW270ES е достойна мечта на филмовите фенове дори по отношение на лекотата на инсталиране, което е важно за мнозина. В допълнение към широкоъгълния обектив с почти рекорден коефициент на увеличение и широк диапазон на оптично изместване, настройките на които се извършват и от дистанционното управление, проекторът има дизайн, който позволява поставянето му в тесни условия. На задния панел няма нито прозорци за всмукване на студен въздух за вентилация, нито конектори, което позволява да се монтира възможно най-близо до стената. Цвят можете да избирате от две опции - бял или черен, което също е важно. Накратко, Sony VPL-VW270ES е прекрасен сън, а за мнозина е възможно сбъдването му!
Аудио Арте е е Ексклузивен Акредитиран партньор на Sony за Домашно кино/България и може да ви предложи гарантирано най-добрата цена. За повече информация можете да позвъните или да ни посетите!

Към продукти от сходни категории

Меню