https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Klipsh The Fives съчетава изискана ретро визия с технологични новости

0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found

The Fives на Klipsch са вече на пазара и ние сме в очакване да ги видим и чуем на живо следващият месец. За пореден път компанията обединява изискана ретро визия с технологични новости в акустиката в серията за премиум аудио Klipsch Heritage.
Klipsch има дизайнерска идея да впише The Fives във почти всяка среда, предлагайки невероятно висока производителност. Компанията вече има доста голямо разнообразие от активни високоговорители, но някои от тях са прекалено големи, за да могат удобно да се поберат на бюро или стандартен рафт. Вложен е много инженеринг, за да се гарантира, че много по-компактните The Fives няма да правят компромис със звука, като дори е подобрена на производителността.
Предложението на Klipsch е тези хибридна озвучителна система с много модерни функции да замени пълноценно всеки обемен саунбар и да ви спести място и пари, като внесе дизайнерска нотка във вашия интериор и добави уникален звук към телевизор, грамофон или компютър. Говорейки за това, тези високоговорители предлагат нещо, което никога няма да намерите в саундбар: Фоно вход. Това означава, че можете да свържете всеки грамофон директно, без да е необходим отделен фоно предусилвател. Това ви спестява не само разходи, но и допълнително окабеляване.
Други точки за връзка включват 3,5 мм аналогов вход, оптичен цифров вход, USB аудио връзка, субуфер за надстройка от 2.0 до 2.1 звук и, разбира се, Bluetooth. Единственото нещо, което липсва в това уравнение, е директният Wi-Fi, но високоговорителите предлагат аудио поддръжка с висока резолюция чрез USB вход на 192kHz / 24bit. Можете също да изпращате звук от вградените приложения на телевизора си или чрез цифров вход.
The Fives идват със собствено дистанционно, но през повечето време ще се нуждаете само от дистанционното си на телевизора или от телефона си за стрийминг, благодарение на HDMI ARC чрез CEС управлението. 
Всичко това ни кара с нетърпение да ги видим и чуем в нашия музикален салон, за което ще ви анонсираме допълнително.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Klipsh The Fives съчетава изискана ретро визия с технологични новости