https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Този юни озвучаване на балкон или тераса с 10% намаление

0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found

Отново е лято, приятно време на чист въздух, но при особени условия.
2020 е особена година за човешката цивилизация. След стотина години развитие на обществените развлечения се налага да върнем развлечението в предела на собственият си дом и семейство.  Балконът, като външна част от нашият апартамент има спецификата на двор или градина. Двор, градина, балкон. Какво по-приятно място да се скриеш в града, далеч от хорската суетня.
Разбира се, всеки има свое виждане за прекарване на свободното време в рамките на семейството, но то в никакъв случай не трябва да е скучно. Дали ще слушате любимата си музика или ще гледате нови филми и предавания, които обичате - всичко това води до необходимостта от качествена система за HI-FI или за домашно кино. 
Озвучаването на външни пространства има особености, с които конвенционалните системи за музика и домашно кино нямат потенциалната възможност да се справят. На преден план излизат качествата и възможностите на специално разработените за външен монтаж озвучителни тела. Инсталирането на външни високоговорители ще предостави по-голяма яснота и качество на звука, дори и на по-ниски нива. Ако сте загрижени за съседите, инсталирайте най-добрите говорители на открито, като ще можете да контролирате звука, като от време на време може и да ги подразните. Спецификата за насочване на звука към конкретна точка, а не просто в пространството, прави тези високоговорители това, което ви трябва за усамотение дори на балкона.
При факта, че външните пространства в повечето случаи са балкони, да можете да контролирате звука максимално бързо и сигурно е от голямо значение. Разбира се, системата за външно озвучаване има определени изисквания към монтажа. Добре би било при монтирането на външни озвучителни тела да има навес, който да ги предпази от времето. Външните високоговорители могат да издържат много неблагоприятни метеорологични условия, но за предпочитане е да ги монтирате под надвисналата част на съществуващата структура. 
Ако идеята за озвучаване на балкона Ви привлича, намерихте точното място и време. През месец юни всички продукти от категория Озвучаване на двора и градината са на промоционални цени -10%! Безплатни консултации на телефон 02 964 11 15!
Не пропускайте възможността за невероятни развлекателни решения за Вашия балкон, градина или вътрешен двор. 

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Този юни озвучаване на балкон или тераса с 10% намаление