https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте представя новото сферично бижу Elipson W35

Универсалната аудио система Elipson W35 стана хит още с появяването си на музикалният пазар в края на 2019г.. Това не е изненадващо, защото напълно отговаря на всички изисквания на средностатистическия музикален любител. Е, ако не сте почитатели на технологията с High End звук, която струва 10, а дори и 100 пъти по-скъпо ... Първото нещо, което ви хваща окото, е оригиналният, но лаконичен дизайн на сферата. Elipson W35 се предлага във формата на сфера с диаметър 35 см. Този дизайн ще върне много спомени на феновете на френската марка ... Всъщност той е директно вдъхновен от легендарните високоговорители AS-30. Сравнението свършва дотук, тъй като този нов безжичен високоговорител включва система с 4 високоговорителя и 350 W клас D усилвател.
Изборът на две опции за стойка, плюс възможността да окачите системата на стена или дори под тавана, както и просто да я поставите на рафт, напълно решават проблема с поставянето на Elipson W35 във всяко пространство. Между другото, системата перфектно ще се впише във всеки интериорен стил. Възможностите на устройството са огромни - можете да свържете почти всичко с него - от телевизор и винилов плейър до мобилно устройство. Снабден с Wi-Fi и Ethernet порт, сферичният високоговорител Elipson W35 може да бъде интегриран в мултирум система, включваща до 20 озвучителни тела. Високоговорителите се контролират от добре обмисленото приложение на  Elipson за iOS/Android, което също така осигурява достъп до хиляди уеб радио станции, както и до най-добрите стрийминг услуги (Spotify Connect, Deezer, Tidal, Qobuz, TuneIn ...). Приложението позволява и стрийминг на музика директно от вашият смартфон. Безжичният високоговорител Elipson W35 разполага и с Bluetooth модул aptX, за да предава музика в CD качество, без да преминава през Wi-Fi.Тази функция може да бъде полезна за посетителите, които желаят да предават аудио съдържание, без да се налага да инсталират приложението. От страна на свързаността можем да разчитаме на входове за оптични и мини-жакове, предназначени за настаняване на CD плейър, винилов грамофон с предусилвател или дори 4K телевизор.
Високо ниво на звук за устройства от този клас.
Динамиката и басовото въздействие са доста добри като се има предвид, че става дума за активно-елипсовидни озвучителни тела, които са проектирани предимно за домашни multi-room цели.  
Определено успяват да впечатлят и в стерео режим. Получава се добра стерео картина, щом се обособят каналите - кой да е ляв и кой десен, през приложението на Elipson.
Прoслушвайки албумите на Melody Gardot (една от любимите ми певици) - My One and Only Thrill и Worrisome Heart с най-високо качество, установих, че високите и средните честоти имат учудваща мекота, балансираност и отчетлив детайл
Басите са леко по-гръмки, от това което харесвам, липсва малко атаката и натуралния привкус, но все пак са способни да изпълнят обема на помещението без да се усеща липсата на фундамент в ниския регистър.  
Като заключение от мен, честотния спектър е изненадващо детайлен.  
Те всъщност няма да се състезават с двойка детайлни високоговорители достойни за аудиофилски високи оценки, но са на челните места, когато става дума за мулти функционална активна система.
Цялостното качество на звука беше добро, без почти никакви недостатъци, тъй като долнaта граница е на 47Hz при само +/-3 dB разгъване, няма за какво да се подиграваме.
В заключение с удоволствие бих препоръчал това сферично бижу за домашна система за забавление.
Заповядайте в нашия шоу-рум, за да видите и чуете Elipson W35 и да се убедите сами в неговите преимущества. За повече въпроси ви предоставям телефон 0876 64 11 16

Васил Клисуров

Към продукти от сходни категории

Меню