https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Новият модел The Fives на Klipsch е тук! Заповядайте да чуете и да видите!

Новият модел на Klipsch The Fives е класическа 2.0 аудио система, която осигурява мощни и богати баси и разполага с настройки на звука, намираща се на активната колона. Дистанционното управление на звука улеснява контрола на системата, която може да се свързва едновременно с няколко източника.
Klipsch The Fives, са уникални по конкретна причина - те могат да се свързват директно към вашия телевизор без да е необходим AV ресийвър. The Fives са първите монитор-високоговорители с HDMI-ARC връзка, което позволява да се използват вместо саундбар система. Предимството на наличието на ляв и десен високоговорители е, че те могат да предоставят по-добро стерео изживяване, както и по-широка звукова сцена от повечето саунбар системи.
Klipsch The Fives са многостранни озвучителни тела. В случай, че не искате да ги използвате като алтернатива на саундбар, те имат интегриран фоно предусилвател за грамофон, вграден Bluetooth, така че можете да предавате музика директно от вашия смартфон или лаптоп; притежават цифров оптичен, аналогови RCA и USB входове, както и изход на субуфер.

Що се отнася до качеството на звука, Klipsch The Fives са повече от впечатляващо добри за своя ценови клас монитори. Всяка тонколона има 5-инчов нискочестотен високоговорител и 1-инчова високочестотна пищялка, която Klipsch използва в своя висок клас Klipsch REFERENCEтонколони. The Fives са в състояние да предават акуратно дълбок бас, точен и естествен средночестотен регистър и ненатрапчиви, чисти високи честоти - както за филми, така и за музикални записи.За помещения до 25-35 кв.м. няма нужда от субуфер. Допълнително улеснение е и наличието на пълен набор от всички свързващи кабели в комплекта.
Освен всичко изредено, високоговорителите имат дизайнерските предимства на серията Klipsch Heritage - финиш от дървен фурнир и метални превключватели и копчета в ретро стил.  100% дървена облицовка не само прави колоните особено стилни, но и засилва качеството на звука, който е чист и балансиран.
И в заключение: активните тонколони Klipsch The Fives са просто добри за цената си! Изключително богат набор от функционалности, прецизен дизайн и изработка. Впечатляващ на мига, внушителен бас и звуков баланс. ARC вход по HDMI - съвършеното допълнение за всеки Smart телевизор.
Заповядайте в шоу-рума на Аудио Арте да се убедите сами в техните предимства.
За въпроси, можете да звъните на телефон 02 964 11 15

Любомир Загоров

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Новият модел The Fives на Klipsch е тук! Заповядайте да чуете и да видите!