https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Creek Voyage i20 - голяма мощ в едно измамно малко и стилно устройство

Creek Voyage i20 е стерео интегриран усилвател от висок клас, който включва модерна ЦАП схема с множество входове за USB, SPDIF, оптичен, USB и Bluetooth.
Voyage i20 е проектиран да бъде практичен в експлоатация и да осигури стерео изживяване от висок клас. Конструиран от висококачествени материали, събира голяма мощ в едно измамно малко и стилно устройство.
Creek Voyage i20 е насочен не само към съществуващите клиенти на марката, които искат да надстроят своята озвучителна система, но и към любителите на висококачественото Hi-FI изживяване.
Усилвателят комбинира аналогова предусилвателна част и цифрово-аналогов преобразувател с мощен усилвател, захранвани от уникално стабилизирано захранване, и всичко това е събрано в едно тънко и атрактивно шаси. По време на разработката на i20, инженерите на Creek са комбинирали няколко иновативни технологии, за да постигнат изключително впечатляващ, буквално "натъпкан" с мощност усилвател.
Потребителският интерфейс съответства на минималистичния дизайн на външния корпус с интуитивен, лесен за използване, голям OLED дисплей - настройките за това могат да се контролират чрез дистанционно управление или въртящи се копчета за управление.
Voyage i20 е изключително гъвкав. Той разполага с десет аналогови и цифрови входа. Аналоговите източници на сигнал могат да бъдат въведени чрез три двойки RCA гнезда или една двойка напълно балансирани XLR гнезда. Контролът на силата на звука има диапазон от 80 dB и фин контрол на стъпки от 1 db за прецизно регулиране на силата на звука.
От Creek са подобрили допълнително ефективността на Class G усилвателя, използван с голям успех в Evolution 100A. Creek Voyage i20 извежда 480 вата в 2 ома с задвижване на един канал и 240 вата в 4 ома със задвижване на двата канала. Голяма част от успеха на усилвателите е високочестотното захранване, което означава, че I20 не се влияе от мрежовото качество на разликите в захранването.
Действителното захранване от 1500w само по себе си е стабилизирано, което позволява постоянно стабилен двуканален изход. Creek Voyage i20 разполага и с впечатляващ цифров аудио конвертор; DAC веригата има множество входове за USB, SPDIF, оптичен, USB и Bluetooth. В допълнение към USB, i20 поддържа 24/192 SPDIF сигнали чрез 2 коаксиални и 2 TosLink входа, за връзка с телевизионен звук, CD плейъри, стримери и други цифрови източници.
Voyage i20 е разработен да захранва и най-трудните озвучителни тела с деликатност и мощ, но ще се чувства прекрасно и със семпли двулентови букшелф тонколони.
Ключът към впечатляващото представяне на i20 е неговото високочестотно захранване, позволяващо реализирането на всички качества на усилвателя. Представянето на Voyage i20 е независимо и незасегнато от качеството на напрежението и стабилността на волтажа на електрическата мрежа.
В крайна сметка в един изчистен и елегантен дизайн, получавате уникална мощност и контрол над озвучителната си система, която само висококачествен усилвател може да ви осигури.
Creek Voyage i20 е наличен и можете да го чуете в шоурума на Аудио Арте. Оставаме на разположение за въпроси на телефон 02 9641115

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Creek Voyage i20 - голяма мощ в едно измамно малко и стилно устройство