https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Уникалният Technics SL-1210MK7R Red Bull наличен за прослушване

Technics са изследвали всички възможности за да доставят изключително музикално преживяване за всички фенове, и ще продължават да го правят и в бъдеще. Тази отдаденост е ясно видима в SL-1210MK7. Натъпкан с технологии и знания акумулирани през дългогодишния опит на марката, целта на този грамофон е да допринесе за по-нататъшното развитие на клубната DJ култура. 
Грамофонът Technics SL-1210MK7R е лимитиран вариант на популярния Technics SL-1210MK7. Съвместната разработка с Red Bull е първота по рода си за Technics, което е ясен знак за хип-хоп и танцовата култура, че компанията ще продължи да работи директно с DJ-те  за бъдещите си нововъведения.
Technics SL-1210MK7R Red Bull наследява всички отлични характеристики на SL-1210MK7. с малки промени в дизайна, за да се открои като уникат. За първи път присъства логото на друга марка, както и рамо със зашеметяващ златист ефект с червен държач за дозата. В кутията са включени  филцов мат за плотера BC One, стикери Technics и Red Bull, както и обичайните аксесоари.

Red Bull BC One е най-големият и престижен световен брейкданс шампионат, спонсориран и организиран от Red Bull. Всяка година хиляди танцьори се състезават помежду си за шанса да се представят на световните финали. 16 B-Boys и 16 B-Girls получават право да участват в решителната битка, но само един от тях става шампион на Red Bull BC One.
От 2004 г. насам са се провели 17 световни финала в големите градове по света. Red Bull BC One е домакин на над 50 квалификации и специални събития в над 30 страни.
Признанието на SL-1210MK7R Red Bull на този форум  от танцьори, DJ и специалисти, е ясен показател за добрите качества на грамофона (с което нашият екип се съгласява напълно, след прослушване!).

Technics SL-1210MK7R Red Bull е ограничен до количество от 1000 броя само в световен мащаб. Ако сте голям фен на марката  ще трябва да решите бързо дали да го притежавате!
Грамофонът е наличен за прослушване в нашия шоурум в Лозенец. За въпроси 02 9541116

Към продукти от сходни категории

Меню