https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

NAD C 298 - семпло крайно стъпало с богати възможности

"Спящата красавица се събуди!" За няколко години изглеждаше, че NAD е загубил част от инерцията си. Зад кулисите обаче компанията очевидно е била доста активна и е успяла да сключи впечатляващи добри сделки с отлични разработчици. Новият усилвател на мощност C 298 със сигурност се възползва от всичко това.
Иновативната усилвателна технология, носеща красивото име "Eigentakt", е разработена от компанията Purifi и направи своя дебют в интегрирания усилвател M33. Това впечатляващо устройство получи доста високи оценки и награди от специалисти. C 298, макар и облечен в много по-обикновена ламарина, идва със същите усилвателни модули на Eigentakt, които работят в M33. Технологични промени могат да бъдат намерени само в захранващия блок, който е малко намален.
Простият и подреден външен вид на серията NAD Classic вероятно ще зарадва много фенове на марката, които смятат, че дизайнът на серията Master е твърде екстравагантен. Той възвръща вечния, функционален външен вид, представен още с известния интегриран усилвател NAD 3020.

Традиционен във всички NAD компоненти, C 298 е с изключителна стойност, предлагайки производителност, функции и технологии, несравними с всеки друг усилвател в своя клас. NAD C 298 е завладяващ ъпгрейд за почти всяка усъвършенствана HiFi система и неговата надеждна мощност с гъвкавостта за надграждане ще задвижва и най-претенциозните озвучителни тела на пазара.
C 298 може да изглежда просто като основен усилвател на мощност, но инженерите на NAD внимателно са разгледали всички случаи на употреба, които често се срещат при създаването на богата функционалност. Избираемите балансирани входове правят C 298 естествен избор за студийно използване или свързване към предусилватели и процесори от висок клас. Тези входове са снабдени с копче за диференциация, което може да се използва за съвпадение на други компоненти.
Например със стрийминг предусилвателя C 658 - получавате перфектният "партньор за танц", който говори същия визуален език. Неговото измерване и калибриране в помещението, балансирани и небалансирани изходи, както и перфектно хармонизиращи стойности за изходен импеданс и изходно напрежение се вписват перфектно. 
„С нашето неотдавнашно въведение в спечелената награда Masters M33 и малко след това, M28, знаехме, че ще има много ентусиазъм за чист двуканален усилвател, използващ технологията Purifi Eigentakt“, обясни Кас Ооствагел, продуктов мениджър на NAD. C 298 ще намери много приложения навсякъде, където се изисква модерен двуканален усилвател или мощен моноблок. " NAD C 298 е идеалното допълнение към C 658 или допълнителен двуканален усилвател за референтни системи за домашно кино. " 
Усилвателят е вече наличен в нашата Hi-Fi демо-зала и готов за прослушване! За допълнителни въпроси  02 9641116

Към продукти от сходни категории

Меню