https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Награда на EISA за NAD C298 и Bluesound NODE Gen3

EISA - НАЙ-ДОБЪР УСИЛВАТЕЛ НА МОЩНОСТ 2021-2022
NAD C 298
NAD започна своята история с производство на усилватели преди почти половин век и продължава да изследва и развива нови технологии. Всичко това се вижда в непретенциозно изглеждащия усилвател на мощност C 298, предназначен за използване във всичко - от конвенционалните hi-fi и системи за домашно кино до скрити персонализирани инсталации. NAD C 298 може и да изглежда семпло крайно стъпало, но от компанията внимателно и продължително са обмисляли всички начини на употреба за да създадат това устройство с богати възможности. Превключващите се балансирани входове правят усилвателят добър избор за употреба в студио или за свързване с хай-енд предусилватели и процесори.  Новата енергийно ефективна технология за усилване Purifi Eigentakt му дава възможност да управлява безпроблемно почти всяко озвучително тяло. Звукът е впечатляващ и може да се надгражда с възможност за 600W+ моноблок!

EISA - НАЙ-ДОБЪР ДИГИТАЛЕН МУЗИКАЛЕН ПЛЕЙЪР 2021-2022
Bluesound NODE
Безжичната мултирум система на Bluesound беше революционна, когато се появи за първи път, като латформата BluOS е проектирана да възпроизвежда музика в Hi-Res.
Оттогава тя се доразвива и усъвършенства. С най-новата версия на музикалния плейър Bluesound NODE е не само лесно да направите мултирум звукова система, но също така да получите лесен достъп до аудио съдържание от поточни услуги, интернет радио и собствена музикална библиотека. И всичко това чрез Wi-Fi, Ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth или USB-A. Новият Bluesound NODE вече разполага и с HDMI ARC за аудио от телевизори и системи за игри - всички контролирани с BluOS или чрез популярните гласови асистенти.

EISA - НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-КАЧЕСТВО 2021-2022
Pro-Ject Дебют PRO
В чест на 30-годишнината на компанията грамофонът със семпъл дизайн и отличен звук Pro-Ject Debut e претърпял невероятна метаморфоза. 
Новата версия представя един абсолютно нов дизайн с много специална доза – Pick It PRO, 8,6 инчово рамо от карбон-алуминий, с възможност за настройка на азумута и на вертикалния ъгъл на следене (VTA). Алуминиевият плотер  е преработен и прецизно балансиран с TPE демпване. Никеловият завършек на алуминиевите компоненти води до една твърда и устойчива повърхност, като се избягват бързо износващи се материали.
Този аудиофилски грамофон е убедителен по всички параграфи – не само визуално, но и в по-важното качество на звука.

Към продукти от сходни категории