https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Завръщането на една ГОЛЯМА легенда на Klipsch

Пригответе се да преминете в 4-то измерение. Еволюцията на дизайните на Пол Клипш продължава, и последното поколение вече е тук. Cornwall IV ще изпълнят помещението ви с кристално чист звук, до най-малкия детайл.
С тегло почти 45 кг, сглобени в подсилен MDF шкаф с висококачествен дървен фурнир, тези озвучителни тела изпъкват с визия, излъчваща мощ. Три правоъгълни бас-рефлексни порта са разположени в долната част на предния панел, така че могат да бъдат поставени близо до стени и дори в ъгъла на помещението. 
Да, Cornwall са кръстени с помощта на двете английски думи „ъгъл“ и „стена“. Тези тонколони обаче могат да бъдат позиционирани както и където  искате, въпреки габаритите си.
Звучи антагонистично, но Cornwall е "най-големият компактен" високоговорител в гамата Heritage, поставен в листата веднага след изцяло рупорните модели Klipschorn и La Scala и е по-голяма версия на модела Heresy с разширен честотен диапазон. Четвъртата версия на Cornwall е по-добра от всякога. Тонколоната е с трилентова конфигурация като средно и високо честотните драйвери са компресионни и поставени в рупори, а ниско честотния 15-инчов високоговорител е директно 
Cornwall IV разполагат с нов драйвер от среден клас в нов рупор, проектиран да контролира разсейването на звуковите вълни, което води до по-плавна честотна характеристика. Освен това имат 1-инчов високоговорител K-107-TI и 15-инчов бас K-33-E и актуализиран кросоувър. Бас рефлексът Tractrix, разположен на предния панел, работи ефективно и практически безшумно. Вътрешно тези гиганти са окабелени с Audioquest кабели, а външно с нов висококачествен алуминиев панел с терминали, способни да приемат големи и качествени кабели за bi-wire или bi-amp.
Козметично Cornwall IV имат някои актуализации при дизайна - новите грилове с класическото лого Heritage и матова черна подова стойка. 

Сега представянето. Ако сте прочели нашия преглед, където сравняваме Klipsch Forte III с Heresy IV, вероятно сте разбрали, че наистина харесваме Forte III. След като прекарахме известно време в слушане на Cornwall IV, трябва да кажем, че те звучат като Forte III на стероиди. С други думи, много впечатляващо!
Ще дам пример с една вечна класика - Whole Lotta Love от Led Zepplin. След яркото впечатление от песента на Forte III, тук всички ударни инструменти и китари в средата на песента, зазвучаха още по-детайлно и буйно. Просто получавате това уникално усещане за концерт на живо, което малко озвучителни тела биха ви дали в обикновена стая!

Klipsch Cornwall IV са "слабост" на много аудиофили, въпреки големият им размер и липсата на много ниски баси. Звуковата картина е реалистична, жива и не e агресивна на високи нива на усилване, благодарение на цялостната хармония с новите хорни и оптимизираните настройки. За всеки, който се опитва да озвучи стая, различна от катедрала или футболен стадион, Cornwalls са повече от добри - те са СТРАХОТНИ! 
Високоговорителите Cornwall IV са елегантни, артикулирани, МНОГО лесни за управление и красиви "мебели", които могат да се съчетаят с почти всеки интериор. Klipsch са взели класика и са я подобрили почти по всякакъв начин. Цената може да е обезсърчаваща, но като се има предвид това, което получавате, определено си заслужава - особено в сравнение с някои от техните конкуренти в ценовия диапазон. 

Но да спрем дотук и да ви поканим сами да ги видите, чуете, дори да закупите! 
За повече подробности, можете да звъните на телефон 02 964 11 16.

Към продукти от сходни категории

Меню