https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте чества 15 годишен юбилей!

Скъпи приятели,

Тази година е много специална за Аудио Арте.

Честваме 15-годишнина и въпреки, че не е кръгла юбилейна дата, ни се иска да споделим с Вас, нашето огромно удоволствие от съвместната си работа за този период от време.

"15 години е важна годишнина за нас. Не толкова отговорна и значима като 10 или 20 години, но точно между двете, в края на един 5-годишен цикъл, подходящ момент да си направим равносметка дали се движим в правилната посока", каза собственикът и управител на Аудио Арте, инж. Маргарит Аладжемов.

Салон Аудио Арте отваря врати през април 2006 г., с идеята да предложи висококачествени Hi-Fi и High-End аудио и видео системи на любителите на качествения звук.

На по-късен етап компанията се разраства и специализира в изграждане и технологично оборудване на конферентни зали, видеоконферентни решения, озвучаване на всякакви пространства, системи за автоматизация, домашно кино, Smart Home и др.

Аудио Арте е фирма, зад която стои опитен, високо квалифициран и мотивиран екип, доказал се във времето.

През всичките тези години фирмата запазва своите клиенти и печели нови, благодарение на упорит труд, защитавайки девиза “Качество, коректност, компетентност”.

Убедени сме, че посрещаме този 15- годишен юбилей удовлетворени от себе си и от завършените проекти.

Никога не е било приоритет за нас да стоим на едно място. От самото начало сме били отворени към максимален брой партньори, продукти и услуги за пълноценно изпълнение на всеки един проект.

Днес, Аудио Арте е сред лидерите на българския пазар за висококачествена аудио и видео техника. Компанията е реализирала множество професионални проекти за бизнес комуникация; изградила е множество домашни кина и Hi-Fi и High-End системи за клиенти не само в страната, но и в Европа.

Портфолиото от продукти на компанията постоянно се обновява и допълва с нови партньори и продукти, някои от които се предлагат само от Аудио Арте.

Стремежът да усетим пулса на клиентското търсене е нашата философия.
Това е нашият подход да осигурим възможно най-доброто изживяване за любителите на висококачествена аудио и видео техника. Вярваме, че ни носи лидерство и конкурентно предимство на пазара.

Благодарим на всички наши партньори и приятели, с които заедно допринасяме за многото доволни клиенти и високотехнологично бъдеще в аудио-видео сферата. Искаме да ги уверим, че имаме амбицията да продължим да издигаме авторитета на Аудио Арте.

Благодарим на всички колеги – бивши и настоящи, които направиха възможна тази 15-годишнина: за съпричастността, за доверието, за старанието и всеотдайността, за постоянството и високия професионализъм!

В заключение, бихме искали да кажем, че всички ние свършихме чудесна работа. Останахме стабилни в бурни времена. Ползваме се с доверие. Страхотен екип на страхотна фирма!

Зад нас са 15 вдъхновяващи години. Надяваме се, че занапред ни очакват още 15 такива години, поне! Единственото нещо, което трябва да направим, е … да продължим напред!

И както казва Пабло Пикасо: “Вдъхновението съществува, но може да ни осени само докато работим”.

Благодарим Ви!     

Към продукти от сходни категории