https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Диамантеното бижу Bowers&Wilkins 804 D4 в шоурума на Аудио Арте

Иновативното мислене е в дъното на всичко, което правят Bowers & Wilkins. Те подлагат всичко на съмнение, разследват, разбират и така евоюлират. Инженерите използват компютърно моделиране за да изследват и преработят всеки аспект в дизайна на едно озвучително тяло. 

Bowers & Wilkins 800 Diamond не е просто поредната актуализация, това е еталонът за тонколони, които разполагат с най-новата революционна технология и с гордост поставят още по-висок стандарт за възможно най-добър звук.

С всеки нов модел, Bowers & Wilkins внедрява много усъвършенствани детайли и редица напълно иновативни идеи, за да създаде най-перфектната тонколона с ясен, детайлен и реалистичен звук, който Bowers & Wilkins някога е произвеждал.
Bowers & Wilkins 804 D4 е 3-лентова подовостояща тонколона, включваща 25-милиметров високочестотен диамантен куполен говорител, 130-милиметров FST™ Continuum средночестотен и два 165-милиметрови Aerofoil басови говорителя . 

/146/pcategory.htmlКласическо качество

Bowers & Wilkins 804 D4 е с може би по-традиционен външен вид в сравнение с другите подовостоящи тонколони от серията 800 Diamond, но е точно толкова изтънчена.
Новият Reverse-Wrap корпус представлява едновременно механична и акустична революция в своя клас, като успешно потиска нежеланите резонанси и е с изключително ефективна акустична форма. ​Уникалното и революционно окачване, преосмисля основите на конвенционалните говорители.

Алуминиева горна плоча

Серията 800 Diamond е претърпяла дълбок редизайн на корпуса. Като начало алуминиева горна плоча, която увеличава неговата твърдост и в резултат на това звуков реализъм. Освен това осигурява перфектния монтаж за новата кожена тапицерия на Connolly, с луксозна черна кожа за тъмни корпуси и светло сива за светли покрития.
Второ, матричната структура на свързаните вътрешни усилватели на Matrix е подобрена, при която здравите прегради от шперплат са допълнително подсилени с алуминиеви вложки в точки на критично натоварване.

Алуминиева основа

Едно грандиозно озвучително тяло се нуждае от солиден фундамент.
Bowers & Wilkins 804 D4 разполагат с разположен надолу Flowport, излизащ към основата от солиден алуминий, завършена със ограничаващ метален демпващ лист, който контролира нежеланите резонанси. Тонколоните са със значително подобрени шпайкове за максимална стабилност и надеждност. 

Биониката - науката за използване на постиженията на дивата природа в технологиите - направи възможно създаването на изключително здрава и лека структура, базирана на аналогията със структурата на крилото на птица. Резултатът е безпрецедентна прозрачност и реализъм в средните честоти.
Иновация е и магнитната система на средночестотните високоговорители – вместо медни полюси инженерите използват сребърен вариант, вследствие на което се постига изключително реалистична звукова картина.

Нашето скромно мнение е, след като прослушахме новият албум на Адел, че колоните звучаха изключително детайлно и натурално. Сцената на звуковата картина беше ясна, отчетлива и с прекрасно разграничаване на отделните инструменти. Вокалът беше чист, ясен и ненатоварващ.  Тези тонколони наистина заслужават вашето внимание!

Това Диамантено бижу ще бъде няколко дни в шоурума на Аудио Арте! Заповядайте да го видите и чуете!

Александър Панчев

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Диамантеното бижу Bowers&Wilkins 804 D4 в шоурума на Аудио Арте