https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

НОВИТЕ БЕЗЖИЧНИ АКТИВНИ СТРИЙМИНГ ТОНКОЛОНИ ОТ PSB – ALPHA iQ

PSB представиха новите букшелф безжично свързани активни тонколони с BluOS – Alpha IQ.

Активните букшелф тонлони Alpha IQ са ориентирани към модерните любители на музиката, които искат гъвкава стерео система без ограничението на свързването с кабели.

Канадската фирама PSB Speakers отдавна е известна с перфектния дизайн на техните тонколони и сега представя чифт букшелф тонколони превърнати умело в система „ALL IN ONE“ с пълни стрийминг възможности благодарение на BluOS.

Състоящият се от две безжични колонки с вградени усилватели, които комуникират по между си безжично, Alpha iQ е подходящ за стаи със среден размер без да има каквито и да е закъснения и латентност, като музиката е в пълен синхрон и яснота на картината независимо от разположението на колонките.

Alpha iQ не е само за стрийминг. Основната тонколона има вграден MM фоно предусилвател и RCA конектори плюс заземен терминал, така че феновете на винила могат да свържат и грамофон. HDMI ARC портът ви позволява да ъпгрейднете звука на вашият телевизор и да се насладите на звук със студиино качество. Има и оптичен вход за свързване на дисков плейър или игрова конзола и 3,5 мм допълнителен вход за свързване на аналогови източници.

Alpha iQ има Bluetooth свързаност с поддръжка на висококачествен кодек aptX-HD за безжично възпроизвеждане от смарт устройства. Използвате приложението BluOS, за да възпроизвеждате музикални файлове, съхранени на външно устройство, свързано към USB порта на Alpha iQ.

Комбинираният Optical TOSLINK е и жак за слушалки, което ви позволява да свържете чифт слушалки за слушане до късно вечерта. За подобрен бас има изход за субуфер. Когато е свързан субуфер, можете да използвате приложението BluOS, за да включите нискочестотен филтър за субуфера и високочестотен филтър за основните тонколони – това освобождава Alpha iQ от необходимостта да произвежда дълбоки басови звуци.

Отличаващ се с елегантен, модерен дизайн, Alpha iQ се предлага в сатенено бяло и сатенено черно. Вътре във всеки корпус има 4-инчов полипропиленов драйвер за средни баси и 0,75-инчов високоговорител с алуминиев купол с неодимов магнит и демпфиране с ферофлуид.

Alpha iQ използва активен кросоувър, базиран на DSP. Както при много дизайни на PSB, пищялката е поставена под високоговорителя. С този дизайн сходимостта между нискочестотен и високочестотен високоговорител остава постоянна, независимо дали седите или стоите прав.

Всеки високоговорител за ниски честоти има свой собствен усилвател от 60 W клас D, а всеки високочестотен със собствен усилвател клас D от 30 W за обща системна мощност от 180 W. Благодарение на своите мощни усилватели, прецизно изчислените фазоинвертори и нискочестотно разширение с DSP, тонколоните Alpha iQ на PSB осигуряват бас, който напълно опровергава малкия им размер.

Налично за Android, iOS, macOS и Windows, интуитивното приложение BluOS ви позволява да контролирате всеки аспект от работата на Alpha iQ. Удобните сензорни контроли в горната част на основната тонколона ви позволяват да регулирате силата на звука и да поставяте на пауза и възобновявате възпроизвеждането.

Можете също да контролирате възпроизвеждането с глас, като използвате Amazon Alexa, Google Assistant и Apple Siri (чрез AirPlay 2). Активните тонколони Alpha iQ BluOS на PSB могат да бъдат интегрирани и в популярни интелигентни домашни системи като Control4, Crestron, ELAN, RTI и URC. 

Наистина, Alpha iQ на PSB поставя нов стандарт за модерно, безпроблемно, аудиофилско слушане. Това е красив звук, направен просто.

Очаквайте скоро PSB Alpha iQ и в нашия шоурум!

Заповядайте за да чуете и видите всички продукти на марката PSB, както и на всички други марки представяни от АудиоАрте.

За консултаций звънете на посочените телефони:

GSM: 0876 641 116

тел.: 02 964 11 15

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • НОВИТЕ БЕЗЖИЧНИ АКТИВНИ СТРИЙМИНГ ТОНКОЛОНИ ОТ PSB – ALPHA iQ