https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте отново на HiFi Expo.

Аудио Арте ще участва отново на поредното издание на Hi-Fi Expo, което ще се проведе от 23 до 25 ноември 2012 в Гранд Хотел София.

На изложението тази година ще предложим две обособени зали- 303 и 304. Едната ще бъде изцяло насочена към най-новото в 3D системите и ще предлага демонстрация на реално 3D домашно кино със специализиран 3D проектор и голям екран, в комбинация с подходящо за случая озвучаване, което да допълни усещането за истинско кино у дома.

Втората зала ще е за аудиофилите, където ще насочим вниманието на посетителите към комбинацията от изцяло цифровите аудио източници от Master's серията на NAD,  уникален комплект високоговорители Klipsh Cornwall III, както и множество достъпни продукти като тези с марка Creek Audio, които продължават да печелят награди и да се радват на отлични ревюта.

Разнообразие от аксесоари, специализирани кабели и захранвания, както и подходящи маси за HiFi техника ще допълнят гамата представяни продукти.

Заповядайте на изложението в Гранд Хотел София, за да обменим мнения, опит, а защо не и просто да поспорим, в името на перфектната картина и звук . 

Очакваме Ви! 

Към продукти от сходни категории