https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте осигури техническата част по провеждането на национален семинар по кардиология

В края на януари, с помощта на инсталирана от Аудио Арте видеконферентна система, бе проведен национален семинар по кардиология „Съвременни проблеми на Артериалната хипертония (АХ)“.
Събитието се проведе за един ден, от 5 различни точки в България. Именити български лекари - специалисти в областта на кардиологията, измежду които проф. Кътова, проф. Гудев, проф.Цекова, доц. Йотов, доц. Токмакова, доц. Постаджиян, се намираха на пет различни места - съответно Боровец (хотел Еуфория), Вършец (хотел Ата), Велинград (хотел Олимп), Велико Търново (хотел Янтра) и Златни пясъци (хотел Интерконтинентал). Аудио Арте осигури видеоконферентния достъп във всяка една от тези точки с устройствата:

  • Radvision Scopia XT5000
  • Radvision Scopia XT1200
  • Aver HVC 130
  • Aver HVC 330 (2 бр.)

Експертите обсъдиха своите виждания чрез видеоконферентната връзка по съвременните проблеми на артериалната хипертония - най-разпространеното заболяване на сърдечно-съдовата система в много страни от света. Благодарение на видеоконфрентната връзка, осигурена от Аудио Арте, всички участници в събитието успяха да комуникират толкова добре помежду си, сякаш бяха в една и съща зала, на една маса един до друг. Присъстващите в залите специалисти имаха безпроблемна връзка едни с други, като имаше възможност да задават въпроси и от залите.

Видеоконферентните системи намират все по-широко приложение в медицината и обучението. Специалисти и студенти могат от разстояние да актуализират своите знания, да следят редки и уникални случаи или нови техники за лечение. Пациенти и лекари могат да разчитат на съдействие и консултации от водещи експерти, независимо от разстоянията.
Освен инсталиране на специализирани системи, ние предлагаме наем и продажба на видеоконферентна  техника за събития, семинари, обучения и други.
За повече информация можете да се обръщате към специалистите от Аудио Арте на тел. 02/9641115.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Аудио Арте осигури техническата част по провеждането на национален семинар по кардиология