https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

JVC с нови проектори за домашно кино от серията D-ILA Reference

Компанията JVC пусна на пазара нови проектори от серията D-ILA Reference: това са моделите DLA-RS400, DLA-RS500 и DLA-RS600. Те са чудесни решения за домашно кино, които се предлагат на оптимални цени за своя клас. Те осигуряват динамично възпроизвеждане на изображенията, независимо дали ги използвате в 2D или 3D режим. Проекторите са подходящи за употреба и за висок клас домашно кино.

Еволюцията на оригиналната технология e-shift

Технологията Е-shift4 на JVC осигорява ясна 4K резолюция (3840x2160) на изображението, използвайки „умно“ изместване на всеки пиксел диагонално. Новите проектори да се възползват от най-новата версия на тази технология за по-голяма яснота и висока яркост, оптимизирани за 4K 60p на изображението.

Новото поколение технологии Motion Enhance за намаляване на размазването

Новите JVC проектори са не само оборудвани с оригинална технология за намаляване на размазването на JVC - Clear Motion Drive, но също така и с нова технология, наречена Motion Enhance. Тази технология намалява замъгляването значително чрез оптимизиране на D-ILA устройството.

Съвместимост с най-новите стандарти HDMI/HDCP2.2

При настоящото развитие на 4K стрийминга и задаващото се следващо поколение на Blu-ray технологията, JVC проекторите включват най-новите стандарти HDMI/HDCP2.2. Двата HDMI входа са съвместими с 4K така, че да може да бъде свързан директно. Тези HDMI входове ще бъдат в състояние да се справят с трансфер на данни със скорост до 18Gbps, което може да доведе до истински 4K сигнал като 4K60p 4: 4: 4, 4K60p 4: 2: 2 / 36bit и 4K24p 4: 4: 4 / 36bit. Това означава голямо подобрение в цветовете на самата картина.

Функция Auto Calibration за оптимално качество на картината

И трите JVC проектора разполагат с функцията Auto Calibration*, която калибрира кадрите автоматично, чрез използване на оптични сензори. В резултат, изпълнението на картината е оптимизирано за различни зрителни среди.

Други възможности

  • Изображението може да бъде възпроизведено като оригинален филм, като това се получава, когато използвате оригиналния Real Colour Imaging Technology на JVC (при DLA-RS600 и DLA-RS500);
  • Шест осово управление на цветовете на всички модели;
  • 12 точкова настройка за функционална гама е включена за калибрирането на софтуера на JVC;
  • Увеличена екранна съвместимост с Screen Adjust Mode, който оптимизира разликите в цвета;


Моделът JVC DLA-RS400 e наличен в демо зала „Домашно кино“ на салон Аудио Арте, където може да проверите неговите чудесни възможности.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • JVC с нови проектори за домашно кино от серията D-ILA Reference