Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Грамофон Pro-Ject Debut Carbon EVO

Цена: 1099.00лв. /брой
InStock

Описание на Pro-Ject Debut Carbon EVO

Pro-Ject Debut Carbon EVO е аудиофилски HiFi грамофон с рафиниран звук и изчистен дизайн в няколко цветови комбинации. Грамофонът разполага с ново окачване на двигателя. От марката са подобрили стария дизайн за да намалят консистентно вибрациите по-добре от преди.
Метални крака – демпвани и с възможност за настройка на височината
Новият Debut Carbon EVO стои на три демпвани алуминиеви крака с възможност за настройка на височината за да се гарантира перфектна позиция на грамофона.
Плотер с тегло от 1,7 килограма от тежкък метал, демпван с TPE 
Pro-Ject са добавили обръч от TPE (термопластичен еластомер)от вътрешната страна на плотера. Резултатът е дори още по-тиха и безшумна работа с по-малко отклонения от оборотите.
Високо прецизен контрол на двигател с 33/45/78 оборота
Превключвателя намиращ се отдолу на грамофона ви позволява да променяте скоростта му само с едно натискане.  
Debut Carbon EVO се фокусира върху основните аспекти, които правят един грамофон да звучи страхотно. Технически коректен дизайн – експертна изработка – произведен на ръка в Европейския Съюз. Този грамофон е произведен за да издържи цял един живот!
Ново окачване на двигателя
От Pro-Ject са използвали собствената технология и опит, добити в миналото, както и най-добрите практики от хай-енд грамофоните си в Debut Carbon EVO. В него ще намерите още по-напредничаво демпване с термопластични еластомери и садвичови конструкции с голяма маса, както и съвсем ново решение за окачването на двигателя. 
Новият Debut Carbon EVO не само изглежда страхотно – той също и стои перфектно балансиран. Грамофонът използва три здрави метални крака с въможност за корекция на височината за да се осигури перфектно нивелиране на всяка повърхност. 
Контрол над скоростта на просвирване 
Освен че е способен безпроблемно да променя оборотите си с натискането на бутон, грамофонът разполага и с електронен контрол на скоростта с най-висока прецизност.
Демпван от вътре
Предходният метален плотер беше по-тежък от всички други на пазара, ни металните плотери имат един основен недостатък – розонансите. 
Собствената технология на Pro-Ject с термопластични еластомери сега помага да се демпват напълно всички нежелани резонанси , както и да се повиши теглото на плотера до 1,7 килограма. Понеже TPE е монтирано от вътрешната страна на ръба на плотера, енергията от движението ще създава и ефект на маховик. 
Изчистен дизайн и нови цветове
Няма да намерите нито един бутон, превключвател или надпис върху шасито. Това осигурява луксозна естетика на грамофона. Превключвателя на оборотите е преместен от долната страна на плинта за да се запази изчистения вид, с който серията Debut е известна.
Debut Carbon EVO е напълно безпреходен, предлагайки традиционният черен пиано лак, бял и червен цвят или любимият истински дървен фурнир от орех. Освен това се предлага в нови, уникални и тенденциозни 5 сатенени цвята.
Карбоново рамо - 8,6 инча
Новият Debut Carbon EVO разполага с доказаното 8,6 инчово излято карбоново рамо. Супер твърдото но леко рамо предоставя невероятно качество на звука с убедителна звукова сцена.
Изход – позлатени терминали  
Винаги можете да смените вашия RCA кабел и да го подобрите с предпочитан от вас модел. Позлатените конектори винаги ще осигуряват възможно най-добрата връзка.
Грамофонни кабели през рамото до полу-балансиран RCA кабел  
За да се гарантира възможно най-добрата връзка с вашия усилвател, в комплекта ще намерите високо качествен RCA кабел. Connect It E е полу-балнасиран кабел с нисък капацитет и превъзходна екранировка.

Спецификации:

 • Номинални скорости : 33/45 r.p.m.. *** 78 r.p.m. опционално
 • Вариации в скоростта: 33: ±0.50% 45: ±0.60%
 • Виене и трептене: 33: ±0.17% 45: ±0.15%
 • Съотношение сигнал/шум: 68dB
 • Ефективна маса на рамото: 6 грама
 • Ефективна дължина на рамото: 8.6 инча ( 218.5 мм)
 • Надвес: 18,5 мм 
 • Консумация: 4 W/ 0 W в режим на готовност
 • Външно захранване: 15V / 0 – 0.8 mA DC (настроено на 0.5 mA)
 • Рамери (Ш x В x Д): 415 x 118 x 320 мм, 
 •       с отворен капак 415 x 365 x 405 мм
 • Тегло: 5,6 кг.
 • Размери на опаковката (Ш x В x Д): 488 x 235 x 393 мм
 • Тегло с опаковка: 8.0 кг.

Към продукти от сходни категории