https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Procab

PROCAB е основана в Белгия през 1997 г. от група ентусиасти-аудиофили, които не са били доволни от предлаганите на пазара кабели. С течение на времето марката се утвърждава като сериозен производител  в кабелната промишленост и се превръща в ключов играч, като предлага широка гама от висококачествени кабелни решения за разнообразни AV приложения.  Екип от висококвалифицирани електронни инженери и експерти в разработването на видео и аудио интерфейси, се грижи за нуждите на своите потребители, като непрекъснато въвежда иновации, в отговор на търсенето. Продукцията на компанията има широко приложение в оборудването на звукозаписни студия, телевизионни станции, студия за пост продукция и др.
Кабелите на Procab се отличават с качество на компонентите, които се разработват специално за нелеки студийни или полеви условия. В асортимента на компанията са всякакви видове аудио-видео кабели , като последната разработка е   LSHF (Low Smoke & Halogen Free Cable), а най-популярната серия е Reference RMC (RMC205 и RMC305).
В момента Procab предлага над 4000 различни продукти и конфигурации, и прави всичко възможно, за да се гарантира, че всеки нов продукт се развива до високите стандарти на марката.

Към продукти от сходни категории