https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Tонколони PSB Imagine X2T подовостоящи

Цена: 3520.00лв.
Промо цена: 2990.00лв. /чифт
InStock

Описание на Тонколони PSB Imagine X2T подовостоящи

PSB Imagine X2T e подовостоящ модел, който заема много от иновациите в дизайна на многократно награждаваните T2, но въпреки това струва само една трета от цената им! От PSB са спестили най-много от опростения дизайн на кутиите, но напредъка в останалите компоненти им е позволил да произведат озвучителни тела, предлагащи едно съвсем ново ниво на представяне в тази ценова категория.  Всеки 6,5 инчов високоговорител работи в собствена акустична камера, настроена с предно разположен бас рефлексен порт за да се постигне невероятно ниво на контрол и пространствено и динамично високо качество на звука. С разделянето и индивидуалното портване на всяка камера се елиминират стоящите вълни вътре в самата висока и тънка кутия на X2T. Разположението на говорителите също редуцира феномена "първо отражение", като минимизира негативните ефекти от него, като по този начин се създава много по-акуратно и тонално вярно нискочестотно представяне. Резултатът от всичко това - мощен и авторитетен бас без изкривявания.
Imagine X2T е с истински три-лентов дизайн, като за целта се използва отделен средночестотен високоговорител в собствена настроена акустична камера за идеална дисперсия и ниски нива на изкривяване при високо звуково налягане. Изцяло новият говорител е разработен специално за Imagine X2T. 5,25 инчовият карбонов средночестотен драйвер е с нова форма и филетирана гофра за да се оптимизира репродукцията на човешкия глас. Тънките кутии на тонколоните допринасят за предотвратяването на ефектите на дифракция, които могат да създадат ранни акустични отражения, които оцветяват звука на гласовете и инструментите.   
1 инчовият туитър комбинира високо съотношение здравина/маса  за ултра-бързи транзиенти и разширен честотен отклик без проблем много над чуваемия честотен диапазон. Високо температурната намотка с ферофлуидно охлаждане позволява високи звукови налягания без компресия, а магнитната система от истински неодимов магнит дава висока чувствителност и акуратна работа и в ниския край на работния честотен диапазон. Внимателно разработения фазов щепсел (малките пластинки пред купола на говорителя) повишава високочестотния отклик и помага за контрола на неизменните повреди от малки пръсти.

Техническа спецификация

Frequency Response
On Axis @ 0°±3dB: 30-23,000Hz
On Axis @ 0°±1 1/2dB: 40-20,000Hz
Off Axis @ 30°±1 1/2dB: 45-10,000Hz
LF Cutoff -10dB: 28Hz
Sensitivity
Anechoic Chamber: 88dB
Listening Room: 90dB
Impedance
Nominal: 8 Ohms
Minimum: 4 Ohms
Input Power
Recommended: 20 - 200 Watts
Program: 200 Watts
Size (W x H x D)
9 x 40 1/8 x 17 5/8”
227 x 1036 x 446mm
Spikes add 1” (25mm)
Weight
Net: 52lb (23.6kg)/each
Shipping: 65lb (29.5kg)/each
Finish
Black Ash

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории